BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Snowman000 »

Ja si plne uvedomujem kam bola Fobia určená...iba a jedine mesto, max obchvat a do 120km/h...ta nestabilita tej krabice, ani nedovoluje v uvolnenej atmosfere cestovať na dlhšiu vzdialenosť...no aj tak bol apetít prekvapujúci na to čo človek od toho chcel, lebo rýchlost 110-120 na okreske a 140-150 na dialnici povazujem za normalny, ničím výnimočný sposob jazdy...
A čo sa týka jazdy v meste...2,5-ka si zoberie okolo 10 no 1,2-ka okolo tych 8,5...tu uznávam výhodu malého auta a motoru.

Mojim porovnaním som sa snažil poukázať na to, že pre mňa je šetrnejšia 2,5ka. Bodka.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

no nic, necham te pritom, zase by mi to smazali.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

o vosum a více litrů si při poprdávání po městě bez rozpaků řekne aji naša pandica
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

kludne mi pošli SZ, rád zistím názor niekoho iného na vec...toto bolo moje porovnanie, ktoré nebolo dopredu nastavené pre nikoho prospech...zo všetkých strán počuť ako je turbo spása motorizmu a Fábia univerzálne auto...nikde netvrdím, že je zlý / zlá...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Snowman000 píše:~x( vysvetlite to niekto tým dubovým hlavám, že downsizing ma na spotrebu nulový vplyv a že blba 1,2 TSI Fóbia, žere viac ako R6 2,5-ka X(
Tohle tvrzení máš nějak podložený?

edit:

Dobrý, už jsem si ten blábol přečetl.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Mám, ale len na základe svojho používania a porovnania...netvrdím to ako svetové múdro a stopercentnú pravdu...
Samotne porovnanie vid par odkazov dozadu :

Odskúšané...k Fóbiam sa dostanem každý deň a tú 2,5ku mám doma...
Od 130km/h tá 1,2ka prestáva fungovať a začína doslova žrať...do vtedy je to do 8 litrov no pri 160 to už je cez 9 a k 180 som sa už nedostal ;)
Za tých istých podmienok si 2,5ka zoberie plus mínus rovnako...
Odskúšané na tej istej trase cca 200km dialnica a okreska za zhruba rovnakých podmienok. No pomalá jazda to nebola, ale ani nič extra, všetko v rámci veľkej rezervy voči ostatným. S tým že tá 1,2ka občas musela ísť nadoraz, kde 2,5 si takmer nevšimla, že od nej niečo chcem...

Celkový priemer podľa PP bol 8,6 pre 1,2 TSI a 8,5 pre 2,5 atmo...rýchlostný priemer bol cca 125 - 130km/h...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Já se teda za R6 budu bít jako lev, ale má to svoje hranice.
RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Uznávam, že na toto ta 1,2ka stavaná nebola a že v meste je situácia niekde inde, v jej prospech, no netvrdil by som to keby som to fakt nezazil a predtym by som neveril ani jednemu. Nikdy by som neveril, ze pri mojom stýle jazdy si bude brat 2,5ka 8,5 az 9 a tak isto by som neveril, ze 1,2-ka vie cez seba preliat take iste množstvo benzínu...
Je to len o tom ze Fabia sla na 75-80% svojho potencialu kdezto BMW takych 50-55%
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Neco na tema nove motory BMW. Je to spise takove nicnerikajici PR nez technicke video, ale je i z nej zjevne, ze trivalce v Mnichove nejsou tabu...

Pro pochopeni toho co tam ten robot nacvicuje je dobre si precist tento clanek http://www.autoforum.cz/bleskovky/nove- ... si-detaily
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Myslím, že týmto videom to BMW dalo jasne najavo...bude to stroj vyrobený strojom. The End. Žiadna duša, žiadne nadšenie, nič...je mi z toho smutno...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět