Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
To je jasný. Z B8 a brečení nad spotřebou naftových SUV přímo do S7 nebo Bentley. Takovýhle názorový veletoče jsem dělal než mi dali řidičák. Jestli bych chtěl spíš kabriooo, nebo nějakou vylítanou paštiku z nejvyšího segmentu. Fotr to felicií vyřešil za mě
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle mu taky stačil Golf. Přece prachy za auto vyhazuje jenom magor
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale pánové, snít je přece krásné
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dyť jo - a jak říká můj známý - sny mají zůstat nenaplněné. Od toho jsou to sny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moderátor z Carwow sice není žádné dřevo, ale spíš pro testy konfekce, tady už se jeho přístup moc nehodí a nic o autě vlastně neřekne.driver píše:Stále koukám po S6, tak se dá přemýšlet i o S7 a není moc aut, které by se k tomu specifickému projevu blížily...
Skoro nic se tomu neblíží...
Jedno se našlo:
https://www.youtube.com/watch?v=rUely4qsxaQ
V12 v dnešní době, a neodfláknuté ale promakané do detailu. Konečně.
Cena bude trošku výš...
Zprostředkování zážitků a uživatelských postřehů bych hledal spíš u legendy v oboru:
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
6 mega bez daně, Koněvova, skladem
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Lachende Bestien
- Letec
Designově jsou auta od Bentley takřka bezchybné, vybavené výkonnými motory a celkovým provedením na vysoké úrovni, ale velká hmotnost podle mě sráží jejich zábavný potenciál. Onanovat u akcelerace v přímce mě až tak nebaví, takže při výběru podobně (dost) drahé plechové hračky na kolech bych hledal něco podstatně lehčího.
Záleží na prioritách.
Tohle má cílovku uvedenou v názvu, takže jsi si docela naběhl.
Ve finále co Ti brání sáhnout např po Caymanu bez klimy a ràdia a drtit rekordy? Naopak, tohle auto je dokonalé tím, jaké je.
Tohle má cílovku uvedenou v názvu, takže jsi si docela naběhl.
Ve finále co Ti brání sáhnout např po Caymanu bez klimy a ràdia a drtit rekordy? Naopak, tohle auto je dokonalé tím, jaké je.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Však to není na akceleraci, ale na bezstarostné plutí jakoukoliv rychlostí.
Na dálnici chceš těžké dlouhé auto, ne lehké krátké.
Stabilita, možnost pořádně ho odhlučnit.
Dlouhodobější zkušenost mám jen s 7er E38, ale ten recept bude pořád stejný - dlouhý rozvor & nízká stavba v kombinaci s vysokou hmotností, prostě stabilita, žádná hyperaktivní divočina.
Na dálnici chceš těžké dlouhé auto, ne lehké krátké.
Stabilita, možnost pořádně ho odhlučnit.
Dlouhodobější zkušenost mám jen s 7er E38, ale ten recept bude pořád stejný - dlouhý rozvor & nízká stavba v kombinaci s vysokou hmotností, prostě stabilita, žádná hyperaktivní divočina.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mi cestujeSnowman000 píše:Bond moj vzor...Bond007 píše:Tak jsem si řekl, že jsem dlouho neudělal žádnou blbost a taky jsem nevěděl co si vybrat u BMW, tak jsem si řekl že na chvíli změním značku
Konečně jsem našel auto, co mě naučí jezdit pomalu
(Snad sa mi nezasekne na tej vasej D1 )
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...