BMW Divize
Re: BMW Divize
Ja se k autum vratim i ciny Kdyz byla rec o te dire na trhu...
http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-s- ... tecna-1-m/
Toto je presne podle meho gusta Neco, co v Mnichove vzniknout muze, ale nevznikne...
http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-s- ... tecna-1-m/
Toto je presne podle meho gusta Neco, co v Mnichove vzniknout muze, ale nevznikne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pekne pekne, to uz udelalo Hartge pred par lety ne?
Ano i ne. Dali do toho V8 z E39 a dalsi veci z buhvi ceho, takze to byla spise takova slozenina s vrakoviste Vznikla jedna a zadna dalsi. Tohle je z aktualnich dilu, je to tedy "opakovatelnejsi", snazsi, levnejsi a ukazuje to i cestu, co by u BMW realne mohli delat
Skanz3n
Skanz3n
a kdyz uz jsme u toho, ze toto by bylo to, co by te mohlo zaujmout, proc to nezkusis?
Zrovna o vikendu jsme se o tom s jednim znamym bavili, ze by urcite bylo mozne dat do 1er tento lehky kompaktni V8. A hle...
goes: Neco takoveho si dovedu predstavit na jezdeni, atraktivita podobnych del bude rust s tim, jak se "oficialni" nabidka automobilek bude blizit prumernosti. Zatim to nevnimam tak, ze by to byla jedina cesta, ale ta doba se blizi. Takze proc ne, ted jsem ale jen ve fazi okouzleni
Mimochodem jsem se docetl, ze ta cena 749 tisic NOK je zatizena nejakou tamni dani na vykonne motory, takze pri exportu bude pry cena citelne nizsi. Ale jak moc velka ta dan je uz jsem se nedocetl...
goes: Neco takoveho si dovedu predstavit na jezdeni, atraktivita podobnych del bude rust s tim, jak se "oficialni" nabidka automobilek bude blizit prumernosti. Zatim to nevnimam tak, ze by to byla jedina cesta, ale ta doba se blizi. Takze proc ne, ted jsem ale jen ve fazi okouzleni
Mimochodem jsem se docetl, ze ta cena 749 tisic NOK je zatizena nejakou tamni dani na vykonne motory, takze pri exportu bude pry cena citelne nizsi. Ale jak moc velka ta dan je uz jsem se nedocetl...
Skanz3n
Skanz3n
když už jsem u těch zástaveb: vím o jedné oktávce 3,2FSI ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A mám potvrdený jeden prototyp OII Scout 3,6FSI zo Superbupavproch píše:když už jsem u těch zástaveb: vím o jedné oktávce 3,2FSI ....
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak Octu RS s 3.2 z Golfa dával řidič Bob na AR ale 3.6 je lepší
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak ono je jedna vec co automobilky testuji a druha vec, co ma realnou sanci dostat se do prodeje. kdyz vidim, jake pozadavaky pro testovani prinasi automobilky na vyrobce komponentu, co se vyrabi v kusovych seriich pro testy atd. tak kdyby se z toho pulka realizovala, tak by PJ apod. nemeli depky z toho, ze svet se v prdel obraci. bohuzel vice mene to slouzi jen pro overovani si urcitych veci, ale neni tam cil jit s tim do produkce uz od pocatku.