BMW 1 M
Re: BMW 1 M
co myslíte ? dá po pár úpravách 300 ?:)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
ještě jedno nezáživné video ....co můžeme závidět tak ty silnice
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Otacky na to ma Ale pokud pujde odstranit omezovac tak "dobre" jako u 135i, tak neacer.t píše:co myslíte ? dá po pár úpravách 300 ?:)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
1 M Coupe pri driftingu na videu Axis Of Oversteer. Chlapcum to nejak zvlast nejde (a jeste ten "slow motion marnosti" na konci...), nicmene je zajimave, ze jsou na jednom videu ta auta hned dve, tolik jich neni v cele CR
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Japonci driftují jako o život v neskutečných úhlech a to všechno na foukačkách. Tím to nebude...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
To samozřejmě vím, ale to jsou auta na drift postavená, naladěná s ALS atp. V tohle jako eko sériovce se turbo může chovat trochu jinak.I malej lag nebo ne zcela korektní chování el. plynu může mít na pokusy o drift negativní dopad.RedBaron píše:Japonci driftují jako o život v neskutečných úhlech a to všechno na foukačkách. Tím to nebude...
RWD
taky si myslím, to není TDI aby to kopalo jako magor