kola na BMW 325i
Re: kola na BMW 325i
A co TYHLE? Kamarád je má na kombíku, ale chce 19"... Jsou to origo Styling 193M, jedno má škrábanec od parkování, ale jinak OK. Nazutý Bridgestone Potenza RE050A, vzorek cca 4 mm. K vidění jsou v Praze.
Cena 26 000,-
TADY ještě pro představu na E90 LCI. Naživo tomu autu hrozně slušej...
Cena 26 000,-
TADY ještě pro představu na E90 LCI. Naživo tomu autu hrozně slušej...
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz
Díky moc za odezvu. Vidím, že to nebude tak úplně lehká volba.. Našel jsem i dost kritiky na ty WSP, i když to byly tuším nějaké 20", předpokládám že 17-18" by na tom byly líp, ještě na relativně "lehké" 325. Ty OZ nejsou špatné, ale to už je skoro stejná cenová hladina jako BBS a to už bych šel spíš do nich.
MarcusZ: Ty už jsem parkrát taky oblížel, takové jednodušší, ale pěkné. Zajímavá nabídka..
Pár dní tomu ještě věnuju a budu si to muset promyslet.
MarcusZ: Ty už jsem parkrát taky oblížel, takové jednodušší, ale pěkné. Zajímavá nabídka..
Pár dní tomu ještě věnuju a budu si to muset promyslet.
mně se teda vzor 293 nelíbí.... sem k autu dostal (nevybíral) dostal styling 294 a ten je imho hezčí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://felgenkatalog.auto-treff.com/ doporučuju tenhle web kde se da krasne dohledat která kola na jaky model pasuji nebo ne, vcetne prepoctu ruznych velikosti... jinak spravna volba designu, a cisti se v pohode
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To mě se zas líbí o chlup víc ty 193. Jinak jsem našel zase naopak dost dobrých ohlasů na ty WSP Basel M, jen to musí být opravdu ty z Itálie a ne z Číny. Nebýt MarcusZe tak to riksnu a jdu do nich hned, v 18" bez RFT. Takto mám dilema, jestli trošku dražší origo, které se mi líbí a vím jak vypadají v reálu nebo repliky, které se mi líbí moc, ale ještě jsem je na 3ce neviděl.
Na netu jsem našel jen toto:
Asi budu muset nakonec pořídit oboje a jedny dat na zimu
Na netu jsem našel jen toto:
Asi budu muset nakonec pořídit oboje a jedny dat na zimu
-
- Pan Řidič
Zkus VMR - klasika. Anebo ty AvantGarde, co máš na tom obrázku, sedí na E9x pěkně.
Pokud by jsi skousnul tvar disků alá Alpina (ve stříbrné), tak bych zvolil toto: Braid. Nejlepší poměr cena výkon (když do tý rovnice netahám vzhled, který je subjektivní).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Však to jsou přímo ony, Pavprochu...pavproch píše:origoš 18"
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz