Starsi Touareg 2011 nebo nove Santa Fe?
-
- Adept autoškoly
Re: Starsi Touareg 2011 nebo nove Santa Fe?
Nevím jak santa fe ale u sorenta s xenonama trochu bojuju - na tlumený je osvětlená plocha dost ostře ohraničená a dálkový ( halogeny) jsou těma xenonama dost přehlušený. Spíš špatný bych řekl.
Ten tachometr při silným oslunění moc nevidím ručičku, ale možná je to jen můj problém.
Tohle jsem se v recenzích nedočetl, tak proto to píšu.
Ale jinak jsem se sorentem velmi spokojený, řekl bych tak 95 %
Ten tachometr při silným oslunění moc nevidím ručičku, ale možná je to jen můj problém.
Tohle jsem se v recenzích nedočetl, tak proto to píšu.
Ale jinak jsem se sorentem velmi spokojený, řekl bych tak 95 %
Tohle je u koncernu jistota, světla umí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Adept autoškoly
Patrně, ani mě nenapadlo to u touarega kontrolovat.
Jel jsem ještě v nové alhambře - natáčecí bixenony a byly dokonalé.
Ale, zase proti touaregovi musím říct, že ten slavný vzduchový podvozek bouchá ( to je prý normální ale moc se mi to nelíbí ) a trochu povrzával interier ( asi kvůli kůži )
Jinak není co řešit, jen prachy a možná pro někoho závist
Jel jsem ještě v nové alhambře - natáčecí bixenony a byly dokonalé.
Ale, zase proti touaregovi musím říct, že ten slavný vzduchový podvozek bouchá ( to je prý normální ale moc se mi to nelíbí ) a trochu povrzával interier ( asi kvůli kůži )
Jinak není co řešit, jen prachy a možná pro někoho závist
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tedy nevím, co je myšleno tím "zvukovým" komfortem Touaregu... Měl jsem tu čest s několika kusy 3.0TDI i 4.2V8 TDI a opravdu nevím, o čem je řeč.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Když jsem jel po hrbolaté okresce tak to bouchalo. Vím že to prý tak má být, ale mě se to nelíbilo.
Porovnával jsem to s ještě větším autem ( Discovery 3) a ten tyhle bouchání neznal.
Ocelové pružení tyhle zvuky nevydávají, když jsou dobře dimenzovány.
Ale, nakonec, tohle si může každý vyzkoušet sám.
Porovnával jsem to s ještě větším autem ( Discovery 3) a ten tyhle bouchání neznal.
Ocelové pružení tyhle zvuky nevydávají, když jsou dobře dimenzovány.
Ale, nakonec, tohle si může každý vyzkoušet sám.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Discovery3 znal zase jiné věci...ale to je jiná
Nepamatuji si, že by se z podvozku ozývaly nějaké zvuky, které byly uchu nelahodivé...
Nepamatuji si, že by se z podvozku ozývaly nějaké zvuky, které byly uchu nelahodivé...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Taky jsem to četl o tom discovery, tohle konkrétní má ale 180 000 s jednou poruchou.
S tím bouchání to je divný, všichni znalci mě přesvědčovali, že právě to bouchání je naprosto normální
Ale jak jsem psal, ať si tohle každý poslechne sám.
Za sebe můžu říct, že ten vzduchovej podvozek touarega mě zas až tak nepřesvědčil. Jinak je ale Touareg moc pěknej.
S tím bouchání to je divný, všichni znalci mě přesvědčovali, že právě to bouchání je naprosto normální
Ale jak jsem psal, ať si tohle každý poslechne sám.
Za sebe můžu říct, že ten vzduchovej podvozek touarega mě zas až tak nepřesvědčil. Jinak je ale Touareg moc pěknej.
Moc diky za nazory! Treba pripadneho ukradeni nebo alespon vykradeni se taky obavam. SantaFe bude asi v tomhle ohledu vyrazne bezpecnejsi S technikou VW sem zatim celkem spokojen a valnou vetsinu priplatkove vybavy pouzivam. Leccemu sem prisel na chut az s lety pouzivani (treba sem pri pobytu v UK prepnul xenony a digi. tacho. na UK verzi, takze sem nikoho neoslnoval a nemusel prepocitavat z km/h na mile apod.) a ted se trochu bojim, ze zas prejdu na auto, co treba z nepochopitelnych duvodu nezvladne otevrit/zavrit okno bez nutnosti drzeni prepinace apod. Urcite nejsem schopny si uvedomit vsechny malickosti, ktere mi ted zprijemnuji zivot a testovat je na kazdem moznem kandidatu na novy vuz, tak asi pujdu spis do jistoty a koupim zas VW, i kdyz se Hyundai zlepsuji kazdou generaci opravdu vyrazne
Co se tyka jetych Touaregu, na nakup v AAA nebo v Nemecku nemam koule, ani zkuseneho servisaka za zadkem. Proto radsi volim neco s garanci. Nasel sem treba TOHLE Ma to ale nalitano za 2 roky skoro 150K km. Pry v tom jezdil sef Globusu. Vsichni me presvedcuji, ze to V6 zvladne jako nic, ale samo DasWeltAuto plati v rocni zaruce (a to jen na vybrane hlavni casti auta) od 140K km jen 40% ceny materialu.
Co se tyka jetych Touaregu, na nakup v AAA nebo v Nemecku nemam koule, ani zkuseneho servisaka za zadkem. Proto radsi volim neco s garanci. Nasel sem treba TOHLE Ma to ale nalitano za 2 roky skoro 150K km. Pry v tom jezdil sef Globusu. Vsichni me presvedcuji, ze to V6 zvladne jako nic, ale samo DasWeltAuto plati v rocni zaruce (a to jen na vybrane hlavni casti auta) od 140K km jen 40% ceny materialu.
My next car is gonna be A///MAZING !
-
- Adept autoškoly
To bude asi najeto na dálnici, takže by to neměl být problém.
Každopádně přeju ať auto slouží
Každopádně přeju ať auto slouží
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nech si vyjet servisní úkony a uvidíš... 144t km za dva roky je sice dost, ale na třílitrovou naftu nic, s čím by měl být problém...kdyby to byla 1.4TDI, tak by to byla jiná
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time