BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

No, jsou takové neposedné ty LEDky...ale dá se na to zvyknout.
B8 jsem ještě nejel...ale snad už brzy. Původně byl i v mém výběru nového vozu, ale nakonec jsem se nesmířil s nabízenými motory :-q Tam jsou ty LEDky snad také ve dvojí variantě.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

zajímavé.. tzn že dálkové jsou puštěné pořád a přizpůsobují se provozu?
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jo, sepneš dálkové na automat a jedeš - světla si žijí vlastním životem. Pro mne bylo příjemným překvapením, že ani jednou nezaváhaly - což je velký rozdíl proti klasickému systému automatických dálkových světel, který znám z BMW nebo VW group - ten občas zaváhá a pustí do ksichtu dálkový xenon protijedoucímu řidiči, což není asi nic příjemného.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jj, v passatu je aktivni a pasivni varianta. ja jel aktivni a libil se mi. jen stale nezvladli prilis odrazive znacky v zornem poli, kvuli nim to dalkove vypina.

podle bonda ani ty BMW nejsou bez chyby a dokazi naprat dalkove nekomu do xichtu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ppavel
Adept autoškoly

Příspěvek od ppavel »

Mám ty automatický dálky na E91 a nestalo se mi, že bych oslnil protijedoucí. Spíš se ale opravdu zbytečně vypínají kvůli světelným/reflexním objektům i dál od silnice anebo když minu protijedoucí auto, trvá jim i několik sekund, než se zase zapnou.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

LED na M3 mam a vždycky když zapnu automatiku, pripadam si jak na lasershow. Ale vzhledem k tomu ze uz mi par fotonových del někdo napalil na pozdrav z protismeru zpet, řekl bych ze to umi oslnit celkem pekne...
Na dalnici je to taky celkem nepouzitelny, protože to auta v protismeru prevazne ignoruje, na odraz vlastnich svetel to taky nereaguje
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

po 5300km za volantem musim rict ze to auto je dobry, ale tri zasadni věci me stvou vic a vic. Nejhorsi na tom je, ze by stacily tri policka v nejakym menu, a vse by slo vypnout.
1) automaticky meziplyny - proboha proc?
2) start/stop - at mi někdo envyklada jak je to vychytany když to je schopny vypnout motor po minute jizdy, nechat ho dve vteriny vypnutej a potom ho zas automaticky nahodit
3) zvuk - divadlo uvnitř z repraku je absolutne zbytecny a jen obtezuje. Ten cirkus z venku je absolutne uchylnej. Včera jsem narazil na jednoho majitele M3 E92 a navzájem se povozili. Ten zvuk, kultura a charakter V8 je bezchybenej, Vedle toho je R6T jak vesnicka diskotekova mlaticka, která da ale bohužel tomu elegantnímu V8 atletovi prakticky kdekoli přes hubu :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
kosh
Adept autoškoly

Příspěvek od kosh »

Ten start/stop systém se dá nastavit tak, že je při nastartování auta v poloze off
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:LED na M3 mam a vždycky když zapnu automatiku, pripadam si jak na lasershow.
Je pravda, že pro epileptiky to moc není... x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

kosh píše:Ten start/stop systém se dá nastavit tak, že je při nastartování auta v poloze off
jo to vim, ale je k tomu třeba překódovat RJ a na to zatím nebyl cas, spojim to spis se servisem po 15k km. Snad i ty ostatní nesmysly by mělo jit podobnym zpusobem vypnout.

Btw jak ses ptal na ten zvuk, tady myslim ze predelavat vyfuk netřeba, dela to randalu vic nez je podle me třeba. Otázkou spis je, nakolik je ten zvuk "peknej"
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět