Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
no mne na M135i to taky skubne, tak jak pise Alex. Ale i pri vytocene 4,5 a preradit vys. Rekl bych, ze to dela casteji v nejakem konkretnejsim rozmezi otacek. cca 6-6,5 tis otacek. Je to mozne? Zkusim odzkouset.
Jeste bych rekl, ze obecne mam pocit, ze u 130i, M3 e90, M135i, je lepsi radit rychle. Pak je to plynulejsi . A desne zalezi na praci s plynem. Furt je potreba hlidat otacky. Nejde se naucit nejaky timing a ten pouzivat porad. Musis reagovat na momentalni podminky. No snad mi nekdo rozumi
Jeste bych rekl, ze obecne mam pocit, ze u 130i, M3 e90, M135i, je lepsi radit rychle. Pak je to plynulejsi . A desne zalezi na praci s plynem. Furt je potreba hlidat otacky. Nejde se naucit nejaky timing a ten pouzivat porad. Musis reagovat na momentalni podminky. No snad mi nekdo rozumi
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
rozumí... moje N53 se taky chová svéhlavě..... zato N52 ve sport modu je předvídatelná a opakovatelná, to je radost s ní pracovat...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo a z5 k těplotě woleje - neska řidičské orgie (500km m4Zlikem) v tym hicu - chvílema mi to ukazovalo i 35 st C a těplota nedoleznla ani jednou ke 120....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak brzdy na M135i vychází na 53 bez dph...
origo BMW nebo AP?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ty silnější origo BMW. Podle mě to budou také Bremba stejně jako ty co jsou na autě z výroby.
Předek: kotouče, brzdiče, desky
Zadek: brzdiče a desky
Předek: kotouče, brzdiče, desky
Zadek: brzdiče a desky
aha, BMW performance. to jsou, pokud vim, Bremba - 6pistkova na predek.
ma ale cenu na M135i delat brzdy? nemel jsem pocit, ze by s nimi MZ mel na NS problem. a to je pritom vubec nesetril.
ma ale cenu na M135i delat brzdy? nemel jsem pocit, ze by s nimi MZ mel na NS problem. a to je pritom vubec nesetril.
Autoforum.cz
Brzdy nejsou slabinou auta, naopak fungujou velmi dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zvláštní, já jim po NS úplně přestal věřit. Nicméně je pravdou, že mám najeto 18 000 Km a je dost možné, že se to na fungování podepsalo.
Podotýkám, že nemám problém s výdrží, ale s brzdným účinkem. Po tom co jsem dal závodní kapalinu se pedál přestal propadat. Strašně ale cítím, jak se perou s váhou auta a musím na ně chodit hodně brzo.
Podotýkám, že nemám problém s výdrží, ale s brzdným účinkem. Po tom co jsem dal závodní kapalinu se pedál přestal propadat. Strašně ale cítím, jak se perou s váhou auta a musím na ně chodit hodně brzo.
Alex89: Ono je to velmi často tím, že málokdo umí dobře brzdit (a to nechci být nějak zlej, bo se se správným bržděním pořád peru a furt to pořádně neumím). Na okruhu brzdit razantně a krátce, ať se brzdy co nejmíň zahřívají a čím lepší matroš tím to bývá složitější. U závodních desek co jsem jezdil je vždy potřeba ze začátku razantně, potom ale snižovat tlak na pedál, protože tím jak se zahřívají tak i líp brzdí a když tohle člověk nedělá, tak líp nebrzdí jen jdou rychleji do kopru (částečně lze tuhle poučku asi vztáhnout i na trochu lepší oem materiál). Lehce se o tom píše, ale správný brždění je podle mýho jedna z nejtěžších věcí na okruhu (a to do toho ani nemotám správný podřazování s meziplynem, když má člověk ještě k tomu správně pracovat s brzdovým pedálem).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).