BMW v naftě nebo benzínu??

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Koubes
Řidič začátečník

Re: BMW v naftě nebo benzínu??

Příspěvek od Koubes »

Stenly píše:
HondaMan píše:Nemám na benzín, koupím "levnější" naftu. Hlavně že bude bávo pičo... :((
Tve, ve 22 koukat po 5er v naftě a kombíku a doufat, že to bude sexy...
Myslím že BMW je kvalita a jestli to benzin nebo nafta není už tak velké dilema vzhledem k tomu že naftové bmw není jako naftová oktávka která má "turbo efekt" a táhne v rozmezí 1000 otáček. O naftových BMW se říká hodně dobrého takže bych to nevidel jako takový průser..jen bude asi víc než důležité mít při konkrétním výběru vozu sebou někoho kdo má BMW zmáknutý a pozná jestli auto v blízké době čeká již zmíněná hrůzostrašná oprava vstřiků,turba a dalších drahých částí vozu nebo je v pořádku. Jak již bylo psáno v jiné diskuzy s bmw řady 5 nebo i 3 není vyloženě špatná volba motorizace.Je to KVALITA.
Já myslím, že tohle úplně stačí na diagnózu. S Tvým rozpočtem bych rozhodně na BMW neuvažoval. Protože to NEUSERVISUJEŠ. Koupit auto je 1 věc, ale mít na jeho provoz je věc druhá.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jasně...chtěl bych vidět člověka, který pozná, že mu odchází vstřiky :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Tak s věkem to na sobě pozná skoro každej. Ale málokdo se tím chlubí. ;)
Jo aha, ty myslíš jako na autě, že jo? No jo, no, tak to je něco jinýho.
Stenly
Autoškolák

Příspěvek od Stenly »

Koubes píše:
Stenly píše:
HondaMan píše:Nemám na benzín, koupím "levnější" naftu. Hlavně že bude bávo pičo... :((
Tve, ve 22 koukat po 5er v naftě a kombíku a doufat, že to bude sexy...
Myslím že BMW je kvalita a jestli to benzin nebo nafta není už tak velké dilema vzhledem k tomu že naftové bmw není jako naftová oktávka která má "turbo efekt" a táhne v rozmezí 1000 otáček. O naftových BMW se říká hodně dobrého takže bych to nevidel jako takový průser..jen bude asi víc než důležité mít při konkrétním výběru vozu sebou někoho kdo má BMW zmáknutý a pozná jestli auto v blízké době čeká již zmíněná hrůzostrašná oprava vstřiků,turba a dalších drahých částí vozu nebo je v pořádku. Jak již bylo psáno v jiné diskuzy s bmw řady 5 nebo i 3 není vyloženě špatná volba motorizace.Je to KVALITA.
Já myslím, že tohle úplně stačí na diagnózu. S Tvým rozpočtem bych rozhodně na BMW neuvažoval. Protože to NEUSERVISUJEŠ. Koupit auto je 1 věc, ale mít na jeho provoz je věc druhá.

Nemůžeš vědět jestli mam na provoz nebo ne,že mám malej rozpočet na auto neznamená že mam malej měsíční rozpočet prostě nejsem moc šetřivej typ a nechci šetřit další rok abych měl o 100k víc to auto už bych rád ted někdy..ale to je fuk neřešme to. BMW už jsem si stejně rozmyslel asi to opravdu za tyhle peníze nebude ono..a nechci kupovat nějaký rok 2001/2002 chci alespon 2006-2007 což je s timhle rozpočtem koncern a pravděpodobně nafta,benzin mě napadá jen motor 2.0TFSI 147kw,kterej je třeba v O2 RS nebo audi A4.
Odpovědět