BMW Divize
Re: BMW Divize
mám normálně schízu: zároveň kuju cajochovi za podporu a zároveň souhlasím s bondem že upadám...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak se hlásím do klubu:
5 GT 35d xDrive
.
Mám za sebou první tisícovku km, zatím plně o.k., jen ten kufr by mohl být větší
5 GT 35d xDrive
.
Mám za sebou první tisícovku km, zatím plně o.k., jen ten kufr by mohl být větší
Je otázka, jak by se dívali na Čechy, kteří by to s nejvyšší pravděpodobností nekupovali u nichvasco píše:Ještě upozorním, že během května až července probíhají po německých dealerstvích Dny M-performance a je možnost si objednat hodinovou zkušební jízdu s jedním z osmi M modelů, které budou k dispozici.
Pro pražské asi bude nejideálnější se účastnit na prodejně v Drážďanech, kde to probíhá 17.-18.května.
Rezervace možné na mailu: friedemann.nieke@bmw.de
Proc by ne? Vzdyt tu stejne kdysi nekdo psal, ze CZ dealeri BMW (hlavne tusim servis) jsou horsi jeden nez druhy a je lepsi udelat nakup v DE.
Tenhle model se mi z aktualni nabidky bavoru libi nejvic, az na ten zmineny kufr resp. velikost nakladaciho otvoru. Skoda ze to neni udelane jako u 3 GT - vyklapeni i s oknem.bob píše:Tak se hlásím do klubu:
5 GT 35d xDrive
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Pokud se ti líbí nejvíc, tak by jsi mohl vědět, že 5GT má dostatečně velký nakládací otvor - resp. otvírá se dvěma způsoby stejně jako SuperB - pouze poněkud civilizovaněji.
Ale je fakt, že ten kufr je fakt malý. Na jeho úkor je velký prostor na zadních sedačkách - ty lze posunout trochu dopředu a mírně narovnat, tím se zavazadlový prostor zvýší, ale stále to není žádná výhra.
Ano, 3GT má kufr kupodivu větší.
Přežil bych, kdyby bylo 5GT třeba o 15 cm delší a o chlup dražší - ale s větším kufrem
Ale je fakt, že ten kufr je fakt malý. Na jeho úkor je velký prostor na zadních sedačkách - ty lze posunout trochu dopředu a mírně narovnat, tím se zavazadlový prostor zvýší, ale stále to není žádná výhra.
Ano, 3GT má kufr kupodivu větší.
Přežil bych, kdyby bylo 5GT třeba o 15 cm delší a o chlup dražší - ale s větším kufrem
a to je přesně o chutí každého soudruha, já to mám přesně naopak, 5GT považuju za jednoznačně nejškaredší z celé nabídky modrobílé vrtule, to i taková X1 nebo mastodont X6 sou vedle toho krasaffci..ctrl_j píše:5 GT 35d xDrive
Tenhle model se mi z aktualni nabidky bavoru libi nejvi.
no ja nevim, brat jako podporu to ze ti někdo rekne ze začínáš srackovatet....pavproch píše:mám normálně schízu: zároveň kuju cajochovi za podporu a zároveň souhlasím s bondem že upadám...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já teda taky zastávám názor, že v takovém autě má být pořádný motor. Tahle motorizace je vhodná pro blondýny na pojížďky mezi kadeřníkem, supermarketem a kamarádkama.
A už totální nesmysl je upravovat jakkoliv akceleraci výměnou diferáku...
A už totální nesmysl je upravovat jakkoliv akceleraci výměnou diferáku...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
klucí, vy mi ale kazíte nedělní ráno....
Jo silnej motor se hodí na buchty na křižovatky do praglu. 2.3 vklidu postačuje, stejně ty cesty co má -pp- rád se pár koní hned smaže když je na autě slušný podvozek, dobré brzdy a řidič co ví co s autem dělat.
Samozřejmně, že 3.0i ve vysledku bude rychlejší (na stejném podvozku a brzdách), ale nemyslím, že -pp- hledá auto na bourání časomír jako spíše na radost kde důležité taky je, aby se auto jednoduše líbilo
edit: A pokud se výměnou diferáku myslí náhrada otevřeného za nějaký samosvor typu quaife tak to má sakra smysl. Upřímně nechápu, že to cpali až do Mverzi
Samozřejmně, že 3.0i ve vysledku bude rychlejší (na stejném podvozku a brzdách), ale nemyslím, že -pp- hledá auto na bourání časomír jako spíše na radost kde důležité taky je, aby se auto jednoduše líbilo
edit: A pokud se výměnou diferáku myslí náhrada otevřeného za nějaký samosvor typu quaife tak to má sakra smysl. Upřímně nechápu, že to cpali až do Mverzi
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko