VW Golf GTI

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
EL_XEL
Letec

Re: VW Golf GTI

Příspěvek od EL_XEL »

GTI (ale to asi nebude záležitost jenom GTI) má zajímavou SW vadu couvací kamery. Včera se mi to stalo už podruhé, zajímalo by mě, co ten SW přiměje zobrazovat ten obraz takhle :-D

Po restartu je vše OK.

Obrázek
pepé
Spolujezdec
Kontaktovat uživatele:

Golf R

Příspěvek od pepé »

Chápu že golf R není není vyloženě GTI, ale což narvu Vám to sem :)))) Kámoš spravuje poměrně zajímavej novej web o autech a docela mě překvapila tahle ,,reportáž" **** co si o R myslej takový GTI blázni jako ste vy? Mě to teda příde dost mimo

kamos? zajimavy web o autech? a rovnou zdvojeny link na nej? to mi spise zavani reklamou. mazu.

MMira
///Propos co znamená zdvojený link?
Naposledy upravil(a) pepé dne úte 10 dub 14:37, celkem upraveno 1 x.
pepé
Spolujezdec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepé »

Mivek se zbláznil :) jakápak reklama, prostě hodim link na zajímavej web, kdo chce přečte si zajímavý/nezajímavý články, kdo nechce, tak se na to vyhulí, ale dobře no :)
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

ale prosimtě nevymlouvej se, plevelíte (nevim jestli zrovna ty) s tim na všech auto forech.. Zaplaťte si reklamu
SSS - vdechne tě do života
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Mimochodem, je tu někdo s Golfem (ne nutně GTI), koho nebetyčně jako mě sere to odfláknuté pouzdro na brýle u zrcátka?
Woody
Adept autoškoly

Příspěvek od Woody »

Mam GTD a v tom "pouzdru" sem mel bryle jen jednou. Chrastilo to nehorazne (je tam jen guma a ne "koberec" jako jinde), takze me to dost sralo. Obcas to chrasti i bez bryli :(
My next car is gonna be A///MAZING !
swenak
Autoškolák

Příspěvek od swenak »

Byl jsem na tom stejně. Řešení je jednoduché. Dát brýle do pytlíku z látky, nebo tak něco :-) Stojí 15,-Kč, nebo někde i zdarma (mám jich doma asi 10).
hothatchshop.cz
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Re: Golf R

Příspěvek od hothatchshop.cz »

pepé píše:Chápu že golf R není není vyloženě GTI, ale což narvu Vám to sem :)))) Kámoš spravuje poměrně zajímavej novej web o autech a docela mě překvapila tahle ,,reportáž" **** co si o R myslej takový GTI blázni jako ste vy? Mě to teda příde dost mimo
Nemyslim si, že Golf R je nezbytně nutnej. Co se týče výkonu, tak kdo vyloženě nepotřebuje 4x4, tak mu stačí GTI a i to se s 350ti koňma na předku popere hezky. Od těch 350ti koní už to tu 4x4 chce, to je pravda. :)

Tady mam video Golfa, který stavíme jako promo car a ten má 350koní a 530Nm. To vše na čistý E85 a jak je vidět, tak to ani moc nehrabe a to GTI se s tim pere dobře i bez samosvoru. Jinak samosvor je už připravenej a bude tak jako tak. Pokud by tu byl ze strany redakce zájem, nebyl by problém ho zapůjčit na jednodenní test.

E85
...alias BHudak na AR
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no já nevím, ale měl jsem v ruce CupraR a všechno bylo fajn - ale pouze na suchu. Jakmile se sucho změnilo v cokoli méně stabilního, tak to nestálo za nic.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
hothatchshop.cz
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hothatchshop.cz »

Jo, jako to je jasný. že pokud je cokoliv jinýho, jen ne sucho, tak je vše špatně :) Ale já třeba jak je mokro, tak jezdim v klídku, bo se bojim, ale jak je sucho, tak to provětrám a to mi pak předek stačí :)
E85
...alias BHudak na AR
Odpovědět