BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od vasco »

d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

A kurva. A ještě navíc černá. Podívat se na ní pojedu, ale ještě vydržim. :D
RWD
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

BMW řady 1 (F20): Poprvé u BMW elektronická servisní knížka a komfortní otevírání kapoty
Nové technologie, osmistupňový automat, komunikace v češtině, ceny, prodejní plány, pohon 4x4 i pro nejmenší BMW…

BMW uvedlo na český trh novou generaci BMW řady 1 (F20). K novinkám druhé generace patří komfortní otevírání kapoty (novinka u BMW), asistent rozjezdu do kopce v rámci DSC, osmistupňová automatická převodovka, asistent dálkových světel, adaptivní světlomety, parkovací asistent, systém varující před nechtěným opuštěním jízdního pruhu s funkcí varování před rychle se blížící překážkou, tempomat s brzdnou funkcí, ukazatel dopravních limitů a zákazu předjíždění.

Pohonné jednotky tradičně pocházejí ze spolupráce s PSA Peugeot Citroën. Všechny motory jsou přeplňované technologií BMW TwinPower Turbo. Automatická převodovka s osmi stupni (v první generaci šestistupňová) je k dispozici za příplatek ke všem motorům, s pádly pod volantem pro 120d. Přidáním dvou stupňů klesla podle automobily spotřeba o 1 l/100 km.

V nabídce jsou motory 1,6 litru: 116i (100 kW), 118i (125 kW) a 2,0 litru: 116d (85 kW), 118d (105 kW), 120d (135 kW). V 1H 2012 přibudou 116d EfficientDynamics (1,6 85 kW), 125d (2,0 160 kW), 125i (2,0 160 kW).

Na přání lze mít adaptivní M-podvozek, variabilní sportovní řízení. Od března 2012 bude v nabídce také M-paket. Při aktivaci jízdního režimu Eco Pro lze ušetřit až 20 % paliva, pokud se řidič bude řídit doporučeními.

Novinkou v oblasti servisu je elektronická servisní knížka, která se v BMW řady 1 objevuje poprvé v rámci automobilky. Její originál je uložen na serveru BMW, kopie ve vozidle. „Výhledově budou vozy BMW komunikovat v češtině, jednáme o tom s automobilkou,“ řekl produktový manažer BMW Group Czech Republic Jiří Kopanický.

Pětidveřové BMW řady 1 začíná na ceně 630.000 Kč. Pro BMW řady 1 lze pořídit za příplatek dvě designové linie Urban Line a Sport Line za 47.900 Kč. „Očekáváme, že Sport Line bude prodávanější. Náš prodejní cíl pro rok 2012 je 300 vozů. V roce 2013 očekáváme nárůst díky náběhu nových motorizací,“ řekl dále Kopanický.

Dále automobilka připravuje zážehový šestiválec a pohon všech kol (xDrive). BMW řady 1 je posledním modelem automobilky, kterému chybí v nabídce pohon 4x4. „Ty přijdou na trh koncem roku 2012,“ zmínil Kopanický. V roce 2012 se představí také třídveřová verze.
Bez bodů
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Myslel som si, ze F20 nedostane R6, ale opak je asi pravdou. Ale myslim ze o atmosferickej R6 mozme len snivat :(
matej
Spolujezdec

Příspěvek od matej »

najezd 3tis. ?
co to je?
http://www.auto.cz/prodej_vozu/karta_vo ... u=49875819

bylo na vystavce?
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Červený Z4M viselo hodně dlouho (tak rok, možná i déle) na Tipcars a prodával ho tuším Bychl v Praze. A taky bylo červený a mělo najeto cca 2tis. km, tak kdoví, jestli to není to samý...
dollface
Autoškolák

Příspěvek od dollface »

Včera poprvé se to stalo: Jezdil jsem celý den půjčeným BMW 540i. Na to, že to auto už mělo za sebou těžkých 11 roků a dlouhých 300.000 km, tak se s ním jezdilo skvěle. Úplně zakopalo všechny dosavadní auta se kterými jsem doposud jezdil. Ten zvuk a síla motoru je neuvěřitelná, dostávalo to nejen mě, ale i lidé na zastávkách apod. se otáčely za zvukem motoru a protočených kol. I když je toto BMW hodně za zenitem, ten rozdíl mezi dnešními vozy a jím je šílený - faktor zábavnosti 1000!. Snad jednou bude dost financí na vlastní...
Život je jedna velká jízda (autem:-).
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

dollface píše:Včera poprvé se to stalo: Jezdil jsem celý den půjčeným BMW 540i. Na to, že to auto už mělo za sebou těžkých 11 roků a dlouhých 300.000 km, tak se s ním jezdilo skvěle. Úplně zakopalo všechny dosavadní auta se kterými jsem doposud jezdil. Ten zvuk a síla motoru je neuvěřitelná, dostávalo to nejen mě, ale i lidé na zastávkách apod. se otáčely za zvukem motoru a protočených kol. I když je toto BMW hodně za zenitem, ten rozdíl mezi dnešními vozy a jím je šílený - faktor zábavnosti 1000!. Snad jednou bude dost financí na vlastní...
Já po sérii pětek sedl do trojky a můžu ti říct, že faktor zábavnosti je ještě úplně někde jinde. ;)
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

potvrzuju... když sem vybíral, tak mi kámoš pučil 530xDA 170kw (e61) a hned potom sem jel tu samou trasu (kus 4proudovky a pak klikaté okresky - Friedlant, Palkowitz, Kozlowitz) 330xDA 170kW (e91 preface) jeho zákonité polovičky... špass faktor je u 3er znatelně, ale znatelně výše
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dollface
Autoškolák

Příspěvek od dollface »

Tu jsem ještě neměl čest vyzkoušet, ale věřím vám. Já jen doufám, že zase budu brzy sedět za volante BMW...
Život je jedna velká jízda (autem:-).
Odpovědět