Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
no to si uz neviem predstavit ja som to mal cca 100=3000 a 130=4000, fakt uzasne
Vykonovo je to normlana 1.6... prevody ma naozaj o nieco kratsie cize je to vo okolo 90-120 celkom zive a na dialnici 130-140 tacho na tempomat akusticky stale v pohode, predsa je to len lepsie odhlucnene. Mat to 6-tku tak je to super, no aj takto sa s tym da zit.
Ide mi skor o tu cenu, ktora sa mi zda zaujimava ak by bolo auto kupene na dva roky, teda ze by strata nemala byt vysoka (oproti kupe ineho noveho auta v tej cene).
Ide mi skor o tu cenu, ktora sa mi zda zaujimava ak by bolo auto kupene na dva roky, teda ze by strata nemala byt vysoka (oproti kupe ineho noveho auta v tej cene).
Cena je dobrá. Co je to za výbavu? Chce to sportovní sedačky, ty normální jsou docela pain..
EDIT : aha tak sedačky čtu že tam sou, takže to je asi Ambition, no tak 12k eur je hodně dobrý..
EDIT : aha tak sedačky čtu že tam sou, takže to je asi Ambition, no tak 12k eur je hodně dobrý..
A4 avant, TDI quattro
Jj bolo by to Ambition, tie sedacky su tam fakt super
To je ale +/- normálka u 1.6 to jen dneska má všechno dlouhé kvalty jak tejden před vejplatou...kubeek píše:no to si uz neviem predstavit ja som to mal cca 100=3000 a 130=4000, fakt uzasne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
A3 a 1.6 byl asi ten nejhorsi motor, jelikoz neprimerene zral a zaroven nejel. Dalnice moc snesitelna nebyla, chybela sestka, po meste se to dalo, ale spotreba kolem 11 neni uplne uchvatna. Zalezi, co kazdymu vyhovuje a me tento motor naprosto nevyhovoval.
máte tady někdo stávající model A3 s 1,8TSI a quattrem - jak to jede/žere/hlučí, nejlépe třeba ve srovnání s Oct. II 1,8TSI 4x4 ?
dík.
dík.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kurburt: co som to mal pozicane tak mesto sa da do 8,5 v pohode.
Dialnice do 140 ok, spotreba tak 7,5 az 8.
Dialnice do 140 ok, spotreba tak 7,5 az 8.
v tom jsem jednou jel a nemůžu než souhlasit..děs běs..kurburt píše:A3 a 1.6 byl asi ten nejhorsi motor, jelikoz neprimerene zral a zaroven nejel. Dalnice moc snesitelna nebyla, chybela sestka, po meste se to dalo, ale spotreba kolem 11 neni uplne uchvatna. Zalezi, co kazdymu vyhovuje a me tento motor naprosto nevyhovoval.
Obávám se, že těhle motorizací v A3kách v republice moc nebude, takže těžko tu narazíš na někoho. Nicméně 1.4TFSI u současného modelu je záležitost extrémě tichá, při volnoběhu motor slyšet téměř není a to bez přehánění. Přepodkládám, že u 1.8 to nebude o moc horší.pavproch píše:máte tady někdo stávající model A3 s 1,8TSI a quattrem - jak to jede/žere/hlučí, nejlépe třeba ve srovnání s Oct. II 1,8TSI 4x4 ?
dík.
Se spotřebou už to asi nebude úplně růžový. Se standardní jízdou tipuju tak na 8+ ... viz http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/370638.html
A4 avant, TDI quattro