Opel tu zatim zanedbavame, je treba tomu ucinit pritrz A neni vhodnejsi prilezitosti nez pri predstaveni dle meho soudu nejkrasnejsiho Opelu poslednich let, nove Astry GTC:
Opravdu se mi libi
Kompletni predstaveni zde http://www.autoforum.cz/predstaveni/ope ... a-prileta/, pokud se pod kapotu dostane i 2,0T v nejake rozumne verzi (ne nutne OPC), mohlo by to byt zajimave
Opel a vsechno co s nim souvisi
Opel a vsechno co s nim souvisi
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Re: Opel a vsechno co s nim souvisi
Ten design rozhodně není svébytný, protože při pohledu na něj se mi vybavuje nová Fiesta nebo Mégane ale rozhodně je to ucelenější a smysluplnější design sladěný v celku i detailech než je nové BMW řady 1, které má zase pro změnu tu správnou techniku a koncepci. No a pak si má člověk vybrat...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Spravnou koncepci jednicka ma, ale techniku? Motory budou typove uplne stejne (1,6T, 2,0T, 2,0 diesel), manualni prevodovky umi lepe Opel, automaty lepe BMW, kdysi bych u BMW sazel na podvozek, ale od prichodu runflat pneumatik to neplati... Nerikam, ze Opel je nejaka technicka hvezda, ale doby, kdy bylo BMW uplne jinde, jsou davno pryc. A paradoxne ne proto, ze by Opel sel vzhuru, ale hlavne proto, ze BMW slo dolu...
Skanz3n
Skanz3n
Když mají u Opelu zrovna den, tak umí navrhnout a vyrobit hodně dobré auto. Pamatuju si, jak mile překvapený jsem byl z Astry Coupé Bertone (z předminulé generace Astry). S motorem 2.0 Turbo to auto fungovalo naprosto skvěle a dobře vypadalo a mělo i rozumnou cenu.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Co rikate na prvni ilustraci nove Astry Cabrio? Zda se, ze kdyz uz nic jineho, vrati se k ladnym tvarum
http://www.autoforum.cz/bleskovky/opel- ... vni-skica/
Ty prebujele zadky kupe kabrioletu se mi trochu zajidaji...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/opel- ... vni-skica/
Ty prebujele zadky kupe kabrioletu se mi trochu zajidaji...
Skanz3n
Skanz3n
Za mě palec nahoru. Plátěnou střechu taky vítam, má to pak větší kouzlo.
TSs
Psal jsem to pod článkem, dobře že móda pevných střech je v háji. Takhle to auto líp vypadá, je lehčí, vyváženější... Stejně s tím nejde jezdit ostře, když je střecha nasazená, pevná stahovacíc střecha je u většiny aut omyl. Pěkně to vypadá snad jen na SLK a možná SL. U Mercedesu s tím snad i přišli první...
tak tak, jediné MB to umí udělat, ostatní CC jsou naprostá zoufalost, včetně Ferrari
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Insignia:
Od prosince 2011 se bude vyrábět naftový motor biturbo 140 KW a točivý moment 400 Nm.Bude nad tím dvoulitrem,co má 118 KW.První dodávky dealerům v Německu únor/březen 2012.
Od prosince 2011 se bude vyrábět naftový motor biturbo 140 KW a točivý moment 400 Nm.Bude nad tím dvoulitrem,co má 118 KW.První dodávky dealerům v Německu únor/březen 2012.
Bez bodů