Elektronicky natacanie svetlometov PASSAT VW
Elektronicky natacanie svetlometov PASSAT VW
Zdravim.
Nastartujem, prejdem 100 -300 m a upozornnie nefunckne automaticke ovladanie svetiel a blika mi kontrolka.
Vacsinou, ak prejdem nejakym hrbolom, tak vtedy sa to stane . No a potom stale celu cestu mi to tam blika.
Viete, co by trebalo skontrolovat? Udajne su nejake cidla na napravach - ako su tlmice, zevraj moze byt utrhnuty kabel, albo nedobra koncovka. Viete kde sa to nachadza? A kolko ich? 4? Mate nejake informacie, podklady? Dakujem.
Nastartujem, prejdem 100 -300 m a upozornnie nefunckne automaticke ovladanie svetiel a blika mi kontrolka.
Vacsinou, ak prejdem nejakym hrbolom, tak vtedy sa to stane . No a potom stale celu cestu mi to tam blika.
Viete, co by trebalo skontrolovat? Udajne su nejake cidla na napravach - ako su tlmice, zevraj moze byt utrhnuty kabel, albo nedobra koncovka. Viete kde sa to nachadza? A kolko ich? 4? Mate nejake informacie, podklady? Dakujem.
Re: Elektronicky natacanie svetlometov PASSAT VW
mel jsem to stejne na vectre...byly vadne serva na svetlech, vyresila to vymena... neni to sice VW, ale myslim ze technologie bude podobna
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Takze vymenit serva na svetlach? Normalne sa musia obe vymenit, ci staci len bud prave, bud lave? Drahe to je?
- Franta Lopata
- Letec
To servo světel je toto ne? http://www.cc-autodily.cz/motor-nastave ... del=SUPERB
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
tohle je jen seřizování sklonu. Tady se IMO bavíme o natáčení světel do zatáčky...
2.9T RWD
- Franta Lopata
- Letec
Tedy ten správný díl je v ETKA označen číslem 4B0 907 503?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
A kde sa to vo vozidle nachadza? Treba 2 kusy? Jednoducho vymenit a malo by to ist? Viete mi zistit co to stoji?
- Franta Lopata
- Letec
http://www.vw-club.sk/index.php, vybrat si Passata, jestli B5; 5,5 nebo 3C a dole je FAQ a tam máš materiálu dost. Pokud máš 3C je tam i návod.
Ja mam 3C 2006 rocnik. Kde sa to tam najde prosim?
- Franta Lopata
- Letec
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=99&t=9533 Máš tam ty návody.