z BA jsem to nikdy nemeril ale s vectrou OPC jsem jel Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01 se spotrebou cca 15, a to jsem jel jeste pres Makov... nejak vam to nezere a nejede klucijancsi píše:ok, tak BA - vajnory -> KE - krizovatka u Optimy nieco malo cez 3h (cca 3:10h) - BMW 325i E46 FL, za cca 10.5l. normalne cez den v pracovny den. Pri tomto by asi ten 3.0TFSI uz asi bol vyraznejsie vyssie so spotrebou - ale to len hadam vzhladom na to, ze to turbo by muselo tlakovat o dost viac. Kazdopadne ano, 3:40 nie je ecorally a ze sa to 3.0TFSI drzalo pri 10l je slusny vysledok.
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ale vrtulnikom? Inak tomu nerozumiem, ved to je 140 km/h avg, preboha Tu trasu poznam celkom dobre...Bond007 píše:Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01
www.tomaskroner.com
tiež sa mi zdá, že bol nejaký pomalý, asi mal slabší deňTomasK píše:Ale vrtulnikom? Inak tomu nerozumiem, ved to je 140 km/h avg, prebohaBond007 píše:Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01
kolik to má nádrž?Bond007 píše:z BA jsem to nikdy nemeril ale s vectrou OPC jsem jel Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01 se spotrebou cca 15, a to jsem jel jeste pres Makov... nejak vam to nezere a nejede klucijancsi píše:ok, tak BA - vajnory -> KE - krizovatka u Optimy nieco malo cez 3h (cca 3:10h) - BMW 325i E46 FL, za cca 10.5l. normalne cez den v pracovny den. Pri tomto by asi ten 3.0TFSI uz asi bol vyraznejsie vyssie so spotrebou - ale to len hadam vzhladom na to, ze to turbo by muselo tlakovat o dost viac. Kazdopadne ano, 3:40 nie je ecorally a ze sa to 3.0TFSI drzalo pri 10l je slusny vysledok.
Pravda vyděsí
vectra OPC vrtuli tusim nema maximalne na chladici...stalo me to jen dva vyhnuty 19" rafky...bylo to v dobe kdy uz otevreli dalnici kolem PP ktera to dost urychlilaTomasK píše:Ale vrtulnikom? Inak tomu nerozumiem, ved to je 140 km/h avg, preboha Tu trasu poznam celkom dobre...Bond007 píše:Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nejakych 60-65l, tankoval jsem na "severnej" D1 na OMV u Liptovskeho Hradku dal to z brna nezvladloBrus píše:kolik to má nádrž?Bond007 píše:z BA jsem to nikdy nemeril ale s vectrou OPC jsem jel Brno Lesna na Shell pri vjezdu do Presova za 3:01 se spotrebou cca 15, a to jsem jel jeste pres Makov... nejak vam to nezere a nejede klucijancsi píše:ok, tak BA - vajnory -> KE - krizovatka u Optimy nieco malo cez 3h (cca 3:10h) - BMW 325i E46 FL, za cca 10.5l. normalne cez den v pracovny den. Pri tomto by asi ten 3.0TFSI uz asi bol vyraznejsie vyssie so spotrebou - ale to len hadam vzhladom na to, ze to turbo by muselo tlakovat o dost viac. Kazdopadne ano, 3:40 nie je ecorally a ze sa to 3.0TFSI drzalo pri 10l je slusny vysledok.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vážně chcete Auto?
http://www.big.dk/projects/audi/
http://www.big.dk/projects/audi/
nie radšej knihu
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Toto by mohlo Audisty potesit Vzpominka Fifth Gearu na puvodni Audi Quattro...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n