BMW Divize
Re: BMW Divize
Zajímavé info, díky za ně. A mimochodem za ty dlouhodobé zkušenosti s 330i E90 se velmi přimlouvám, to bych si rád přečetl.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No sakra, hanba mne, ze som im neveril...
A samozrejme som za test e90 330i, velmi som nan zvedavy a pojde do archivu k e46 325i
A samozrejme som za test e90 330i, velmi som nan zvedavy a pojde do archivu k e46 325i
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak to me asi nemine Beztak byl stary test 325i E90 nedokonaly, chybel tomu dlouhodoby pohled, tak udelame neco lepsiho...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
@pj: taky chcu....
ref couvání: tak chyba byla napůl ve mně.... sem neska zase zkusil couvat větší kus.... reakce na sešlapávání pedálu sou velmi utlumené, pomalé a vláčné, ale auto pomalinku zato furt zrychluje (zkusil sem couvat asi tak 30-40km/hod)...
mno, na žádný efktní otočky z couvání přes ručku to není.....
ref couvání: tak chyba byla napůl ve mně.... sem neska zase zkusil couvat větší kus.... reakce na sešlapávání pedálu sou velmi utlumené, pomalé a vláčné, ale auto pomalinku zato furt zrychluje (zkusil sem couvat asi tak 30-40km/hod)...
mno, na žádný efktní otočky z couvání přes ručku to není.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
hoši to jsou mi problémy, jestli do garáže nacouvu 15kmh nebo 40kmh..
tak jsem si nechal poladit SW motoru v Z, neni tu nekdo z jizni moravy s njakym M E46 nebo Z4? potrebuju referencni vuz, abych si overil ze se mi nezda ze to jede jak zbesily
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jak jsi s tim tyden nejel, tak se Ti to zda Tak se priznej, co je jinak? Pokud nesly ven katalyzatory, nemuze to byt zadny velky zazrak
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n