BMW Divize
Re: BMW Divize
Jojojo, díly přišly rychle, Libor zarval šponu = za chvíli to pudu projet.... paq ešče geošku a budu moct zase brmbrmbrm,
Yezdi! Hurá.
Yezdi! Hurá.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
... a neska už i geoška (dyž byla rozhozená př. náprava) = brmbrmbrm (do doby než se na vraku zase něco poséře).
Chcípe mi baterka Exide v bramborovi2 (táhne ji už na šestý rok), až bude fuckt mrznout, nenastartuju, objednal sem novou, až bude, tak ji tam dám a pak si budu hrát s tou svojí diag (Launch) esli se mi povede tu (novou) baterku zaregistrovat do ŘJ (z minulosti si pamatuju, že to brambor2 chtěl, ale už nevím proč). Přinejhorším budu následně volat o pomoc (tady nebo autorizák).
Autovraky.
Autovraky.
Neska ráno to bylo e.......e.........e...... škyt a chytnul.... Nová baterka je tam, vynulovaný BC nastaven, registrace nové baterky v ŘJ ale neúspěšná (Launch NATO má spešl oddělení "battery registration", naklikal sem to tam ale řve to na mě pin15 off i dyž je on. Nemám fčíl čas to řešit dál, budu holt yezdit bez registrace. Doufám, že budu yezdit.
Doufání vydrželo jeden den a nešních 250 km - odpoledne sem jel brambora2 nakrmit a od benzinky už neodjel (až na vleku) - totalní mrtvola, někde něco umřelo v elektrice (otázka ale je, esli to má nějakou souvislost s tou výměnou baterky nebo jen shoda náhod u autovraku).
Mě úplně fascinuje, s jakou intenzitou se ti to sere. Obecně, nejen ta baterka teď.
Kamarádi najezdili s E46tkama / E90tkama (...) a jinýma srandama kolem 15-20 let stáří mraky kilometrů. V denním nasazení, do fabriky a zpátky. Peněz na servis rozhodně nedávali tolik jako ty, protože by to překonalo jejich disponibilní příjem. A způsob chování k vozům odpovídal věku majitelů.
Ale světla svítila, motory vrčely...
Měl sis koupit Gaymana, dokud bylo kde stáhnout DPHčko...
Kamarádi najezdili s E46tkama / E90tkama (...) a jinýma srandama kolem 15-20 let stáří mraky kilometrů. V denním nasazení, do fabriky a zpátky. Peněz na servis rozhodně nedávali tolik jako ty, protože by to překonalo jejich disponibilní příjem. A způsob chování k vozům odpovídal věku majitelů.
Ale světla svítila, motory vrčely...
Měl sis koupit Gaymana, dokud bylo kde stáhnout DPHčko...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pavproch se již nyní stal živoucí legendou, o které si budou vypravovat celé budoucí generace
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ja myslim ze je to diagnoza. On potrebuje furt riesit. Naplna ho to.
Zatímco počet asistentů, které je potřeba povypínat po každém startu (nebo ani vypnout nejdou) se neustále zvyšuje. Takže čím později ta nevyhnutelná výměna vozového parku přijde, tím to bude horší:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Jen si ze mně dělejte srandu a posměšky, mně to nevadí. Právě sem byl u Michala pro věci z brambora2 a nepotěšil mě - má moc práce, na 99% se k tomu (zjištování, co umřelo) dostane až mezi svátkama, takže mám na delší dobu utrum s brmbrmbrm (6 hrnků v řadě), budu holt jenom brm (4 hrnky = Pindica).
Nové NE. Mně to ale stále baví. Momentáně aspoň budu míst dost času/příležitosti vypozorovat kdy (za jakých podmínek) Pindica padá do toho P1220.
Nové NE. Mně to ale stále baví. Momentáně aspoň budu míst dost času/příležitosti vypozorovat kdy (za jakých podmínek) Pindica padá do toho P1220.