BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak dej pak vědět, já si pamatuji že S54 zněla mocněji než N52. Třeba rozšířís sbírku
Hmm, tohle ani není nějak extrémně drahý. Být to blíž i bych pouvažoval )
https://www.legendyuvas.cz/produkt/zazi ... silnicich/
Hmm, tohle ani není nějak extrémně drahý. Být to blíž i bych pouvažoval )
https://www.legendyuvas.cz/produkt/zazi ... silnicich/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne v pohode rozumiem, ale poistene na blbost to mame aj my
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
no a kdybys chtěl mazlíka vyměnit za Z4MC, tak o jednom na prodej vím
Ultimátní daily kára, tam by se mi kolo taky vyšlo jak do 1er ...
Akorát nechápu proč na to dávají yokohama gumy?! To musí bmw šetřit?
S těma válcema místo gum (275 a 285mm) to musí generovat šílený přetížení v zatáčkách ... To už asi chce sakra koule to dostat na limit na okresce.
Akorát nechápu proč na to dávají yokohama gumy?! To musí bmw šetřit?
S těma válcema místo gum (275 a 285mm) to musí generovat šílený přetížení v zatáčkách ... To už asi chce sakra koule to dostat na limit na okresce.
jj muldix řídí nesmyslně dobře
- Lachende Bestien
- Letec
Tak vkusně implementovanou přístrojovou desku jsem jaktěživ nezpařil.
Dokonalá potěcha pro oko řitičovo.
Exteriér až neuvěřitelně zdařilý na poměry dnešní degenerace a korporátního nepotismu (o zbytnělých ledvinách by se dalo polemizovat), 285ky vepředu mě taky dostaly, navíc ten ultranízký profil a tuhý podvozek, ale jak budou fungovat na mnohých chechostánských silnicích černými dírami oplývajících nevím nevím.
Dokonalá potěcha pro oko řitičovo.
Exteriér až neuvěřitelně zdařilý na poměry dnešní degenerace a korporátního nepotismu (o zbytnělých ledvinách by se dalo polemizovat), 285ky vepředu mě taky dostaly, navíc ten ultranízký profil a tuhý podvozek, ale jak budou fungovat na mnohých chechostánských silnicích černými dírami oplývajících nevím nevím.
No to máš pravdu. On dělá hezká video kde se klouže dveřma napřed, ale to jak to funguje na CZ cestách které nejsou jako sklo se člověk nedozvěděl. A popravě ty klikaté cesty jsou nejzábavnější jízdně. Ta kola co na tom jsou budou asi stejně spíš na parádu, vždyť i na těch verzích zacílených na ultimátní jízdní zážitky (CS a CSL) jsou 19 a 20 vzadu. A pokud vím stejně to mělo i předchozí CS, kdy vepředu byla menší kola.
Hoši, ptal jsem se v jiném vláknu - jaké je dnes RWD BMW? Přemýšlím o 630d, které nemá xdrive - vždy jsem měl předokolu nebo koncernovou čtyřkolku. Je dnes ten systém a SW podpora tak vychytaná, že si nemusím nad pohonem přemýšlet ani na mokru nebo sněhu? Jezdím na pohodu a klid, žádný drift nebo rádoby sportování...
Bmw je úplně v pohodě a pokud nejezdíš v zimě do prudkých kopců, tak žádný problém. Jako bonus dostaneš lepší jízdní vlastnosti a spotřebu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Do říma... brambor2 je nemocný = napalubce nic nesfítí, motor jde pravidelně, sametově ale nemá vůbec žádnou sílu (= jabobybyl v nouzáku, dynamika třílitru je fčíl na úrovni slaboučké Pindice). A ukazatel okamžité spotřeby nejde přes 20l/100 = zřejmě něco s pal. čerpadlem/vstřikama, asi no. Halt staré auto, no.
No nic no, du volat Michalovi, kdy bude mít čas zkoumat.
No nic no, du volat Michalovi, kdy bude mít čas zkoumat.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.