Ahoj, mám takový dotaz. Když za jízdy vyřadím, otáčky se drží na 1000 ale v momentě kdy zastavím, spadnou cca na 750.
Co tohle ovlivňuje? a může to být nějaká chyba?
Dikes
Audi a3 volnoběh
Re: Audi a3 volnoběh
Může to být chtěné aby byla zajištěna funkce všech posilovačů atd.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Jestli to dříve nedělalo a teď to dělá, tak to chyba bude. Toto jsem u žádného auta bez poruchy nezažil.
Já měl závadu, motor si zvyšoval volnoběh v různých situacích, závislost jsem neodpozoroval. Závada odpojena hadička odvětrání hlavy nebo kliky z takového šedivého kulatého malého čehosi na motoru (rozvadeciho ventilu nevím). Auto bylo audi benzín 1999). Kontrola svépomocí visualni jestli nějaká z hadic hadička není nezapojena všechny okolo motoru. Ano je jich tam hafo, vsechny mají být někde zastrceny.
Já měl závadu, motor si zvyšoval volnoběh v různých situacích, závislost jsem neodpozoroval. Závada odpojena hadička odvětrání hlavy nebo kliky z takového šedivého kulatého malého čehosi na motoru (rozvadeciho ventilu nevím). Auto bylo audi benzín 1999). Kontrola svépomocí visualni jestli nějaká z hadic hadička není nezapojena všechny okolo motoru. Ano je jich tam hafo, vsechny mají být někde zastrceny.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
okej zkontroluju hadičky, dikes
leopard: to co popisuješ je tuším zcela běžné