Mám (mimo řady dalších úprav) a potvrzujiDuke_Luke píše:vroom: 130i je este len pecka, ked tam nahodis ramena z 1M. To je ako motokara.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Tahle auta už jsou teď poklad, pokud slouží, nikdy neprodávat
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tie auta su poklad, so 130i som stravil 6 rokov paradneho jazdenia. Keby nahodou mal niekto o jednu v perfektnom stave zaujem:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 876b200e2d
Viac info cez SZ.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 876b200e2d
Viac info cez SZ.
Mne tento tyzden dorazil shortshifter kit od Autosolutions USA s 15% skratenim drahy na stupen, teda pri radeni z 1 na 2 je 30% skratenie drahy,co uz bude citit, tak to tam bude padat rychlejsie. Spolu s polyuretanovymi silentami ulozenia 80sha a bronzovymi klznymi plochami.
na kolik to vyšlo?
Proč ne přímo shortshift z řady BMW Performance? Je to od těch Amíků levnější?
vyslo to 440Eur vratane "cla" -ak vieme, kam mierim s uvodzovkami . Ano, rozmyslal som BMW performance, ale 350eur a je tam k tomu nova hlinikova paka, ktorej dizajn sa mi vobec nepaci, dalej alcantara navlek , pretoze paka je kratsia a preto je potrebny aj ten navlek iny, ktory sa mi nehodi ku zvysku kozeneho interieru.
Taktiez mechanizmus tiahla k prevodovke ostava rovnaky a ten sposobuje volu, ze paka sa kvedla asi 1cm do stran.
Typek v autosolutions vie spravit shortshift na hocijake bmw, aj ked ho nema na stranke. Urobi tiahla na poziadanie aj vysku paky a podobne.Vsetko custom z nereze.
Tiahlo je inak uchytene a nema vobec volu
Taktiez mechanizmus tiahla k prevodovke ostava rovnaky a ten sposobuje volu, ze paka sa kvedla asi 1cm do stran.
Typek v autosolutions vie spravit shortshift na hocijake bmw, aj ked ho nema na stranke. Urobi tiahla na poziadanie aj vysku paky a podobne.Vsetko custom z nereze.
Tiahlo je inak uchytene a nema vobec volu
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Niekto namontoval bavoracke ladvinky na i30 fastback...len ta prdel je nejaka hnusnejsia nez si ju pamatam
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...