Audi A6 2014-2015
Re: Audi A6 2014-2015
Přečti si ještě jednou pořádně, co píšu. Je rozdíl, když auto zvenku a zevnitř vypadá jako nové, nebo jestli je jeho technický stav jako u nového. Ty píšeš o tom, že auto, co má na hrbu 3 kila, je ve slušném stavu. Já píšu o tom, že technicky už dávno není a to s ohledem na věci, které jsem vypsal výše... To, že to někdo třeba nevnímá a necejtí, je věc druhá.
Technicky je tam amortizace významná na čem?
Na spojce ne, brzdy přehozené, výfuk bez rzi, ramena taky, vačka altík všechno je cajk i ve třech kilech a ty jsi špatný z kila jen z principu?
Nové je nové, to bez diskuse, ale že je auto v kilu vyjetina je žvást. Někdo to najede za rok.
Na spojce ne, brzdy přehozené, výfuk bez rzi, ramena taky, vačka altík všechno je cajk i ve třech kilech a ty jsi špatný z kila jen z principu?
Nové je nové, to bez diskuse, ale že je auto v kilu vyjetina je žvást. Někdo to najede za rok.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Jak píšu, pro někoho to stačí, já mám holt vyšší nároky. Ve 3 kilech prostě ramena nejsou cajk, kór u C5, kde odcházely po 100 tis... Altík to má za pár a co ten zbytek? Co ložiska, vůle poloos, setrvačník apod? Ve 3 kilech světla dávno nesvítí, krycí plexi rozbité od kamínků, stejně jako kapota a maska, skla odřená, lak plný vlásečníc... jak říkám, pro někoho ok, pro mě prostě ne.
Auto v kilu může být jako nové a ani ve třech nemusí být světla vysvícená, když nejezdíš v noci, tak je nezapínáš, přes den se svítí jen na "balkáně" kamaráde, venku ne.
Altík udělá okolo 4kil s přehledem.
Omlácený čumák má akorát zběsilý (věčný) začátečník, co má pocit, že lepením se na druhé bude dříve v cíli. A to pak má otryskaný čumák po 50tis za půl roku, né ve třech kilech.
Ramena odcházely po kilu? To bych je měnil každý rok? Kde jsi to četl, v Blesku?
Viděl jsi někdy nějaký veterán?
Omlácený čumák má akorát zběsilý (věčný) začátečník, co má pocit, že lepením se na druhé bude dříve v cíli. A to pak má otryskaný čumák po 50tis za půl roku, né ve třech kilech.
Ramena odcházely po kilu? To bych je měnil každý rok? Kde jsi to četl, v Blesku?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Základ je péče. Jak servisní, tak o vnitřek. Já pravidelně kůži ošetřuji a třeba z podlahy by se dalo kdykoliv jíst. Nenávidím prasečí auta. V ulici si už sousedi dělají prdel - prej ten, co má věčně umyté auto
Musím říct, že jsem docela překvapený, jaké je to auto/motor držák. Zbrat dostává docela dost, od počátku je upravený výkon a vše drží. Ale to mi říkali, když jsem to kupoval, že to je držák. Já jsě ještě bez nádrže na chcanky tedy...
Musím říct, že jsem docela překvapený, jaké je to auto/motor držák. Zbrat dostává docela dost, od počátku je upravený výkon a vše drží. Ale to mi říkali, když jsem to kupoval, že to je držák. Já jsě ještě bez nádrže na chcanky tedy...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ty vždycky reaguješ jen na tu část, co se ti zrovna hodí... Je mi to fuk, jezdi si v čem chceš. Jestli ti přijdou původní ramena i světla po 3 kilech v pořádku, tak s tím nemám problém.driver píše:Auto v kilu může být jako nové a ani ve třech nemusí být světla vysvícená, když nejezdíš v noci, tak je nezapínáš, přes den se svítí jen na "balkáně" kamaráde, venku ne.
-
- Spolujezdec
Tak co jsi nakonec pořídil