BMW Divize
Re: BMW Divize
Všechno by šlo až na tu druhou kapličku - to bych prostě nedal. Sem divnej.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch+brus: Nechápu vás ani jednoho
(219 tkm nemusí znamenat nic, záleží na přístupu a údržbě, a to říkám jako někdo, kdo má jak nové, tak ojeté s velkým nájezdem)
(219 tkm nemusí znamenat nic, záleží na přístupu a údržbě, a to říkám jako někdo, kdo má jak nové, tak ojeté s velkým nájezdem)
Najvacsi pruser toho auta je ta zvonkohra v interieri. E60 po facelifte jazdi manzelka. Ja som na pazvuky alergicky, takze to auto ma privadza do zurivosti. A to zdaleka nema tie km. Buduci rok pojde z domu. Myslim auto.
Pro mě je velkým otazníkem reálná spolehlivost nových BMW. Protože obecně všichni na cokoliv od Fka víc píčujou jak o život (bmwklub.cz), pak člověk vidí pavprocha jak se vzteká, čte o N63 atd.
Na druhou stranu teď šla z široký rodiny F10 535d se čtvrtmega na tachu, co žrala akorát spotřebák, pár majitelů X5/X6 znám a nikdo si neztěžuje. Jestli se to vůbec dá koupit jako zánovní, ojet někam ke 200k a pak hodit do AAAček, nebo to bude stát tolik, až to člověka začne srát
Na druhou stranu teď šla z široký rodiny F10 535d se čtvrtmega na tachu, co žrala akorát spotřebák, pár majitelů X5/X6 znám a nikdo si neztěžuje. Jestli se to vůbec dá koupit jako zánovní, ojet někam ke 200k a pak hodit do AAAček, nebo to bude stát tolik, až to člověka začne srát
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Pan Řidič
Nesmis kupovat modely a motory z prvniho roku vyroby a smontovany v pondeli a patek O B58 jsem delsi dobu nic spatnyho necetl, S55 jsou bezproblemovy, N63/S63 uz musi mit po tech letech vychytany. O novych naftach toho moc nevim. O elektrice jsem toho taky spatnyho nic neslusel? Jen nektervy veci na motorech jsou problemovy uz kolik generaci, tak vis, ze po x km te ceka vymena/oprava, no protoze to je kompikovany nemecky farcojk.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Problém jsou V8 motor M50d také nic moc a vedoucí servisu v BMW mi říkal, že pokud by měl volit mezi 40d a 40i, tak z hlediska poruchovosti 40d. Z toho mi plyne, že the best buy je tam 30d
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.sportovnivozy.cz/99950-bmw-5-m-550d-xdrive
takže něco takovýhleho radči ny? Znám z doslechu pána, co má M550d už asi třetí, akorát ji vždycky rozmlátí na totálku dřív než doběhne záruka, ten mi asi nic nepoví
30d tak do trojky, kdekoliv výš bych měl strach z nedostatečné dynamiky. Jsme se známým napočítali, že 640d GT má horší poměr koní na kila než sériové GTD. Nedávno jsem potkal 730ld, to musí bejt zážitek
Neříkám, že to nepojede, ale vzhledem k věku mám tu potřebu trošku posunutou
takže něco takovýhleho radči ny? Znám z doslechu pána, co má M550d už asi třetí, akorát ji vždycky rozmlátí na totálku dřív než doběhne záruka, ten mi asi nic nepoví
30d tak do trojky, kdekoliv výš bych měl strach z nedostatečné dynamiky. Jsme se známým napočítali, že 640d GT má horší poměr koní na kila než sériové GTD. Nedávno jsem potkal 730ld, to musí bejt zážitek
Neříkám, že to nepojede, ale vzhledem k věku mám tu potřebu trošku posunutou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: k E60 550i...Preco mi to robis????!!!!
Jedine stastie ze M135i este furt doma a ze uz mam za nu dohodnutu nahradu, inak bych si tazko hladal argumenty preco nie V8
EDIT: Tak uz mam dovod preco nie! ma to aktivne riadenie!!! A aj ked ho mam v M135i a nie je to az take peklo ako som si myslel, uz bych ho dobrovolne nechcel (M135i ho mala bohuzial v serii)
Jedine stastie ze M135i este furt doma a ze uz mam za nu dohodnutu nahradu, inak bych si tazko hladal argumenty preco nie V8
EDIT: Tak uz mam dovod preco nie! ma to aktivne riadenie!!! A aj ked ho mam v M135i a nie je to az take peklo ako som si myslel, uz bych ho dobrovolne nechcel (M135i ho mala bohuzial v serii)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
hlavne si to umet oduvodnit
jeste dynamic drive nevidim jestli ma
jeste dynamic drive nevidim jestli ma