Koubes píše:Ano, modely jsou dočasně vyřazeny, ale manuál už se opravdu nevrátí, zbyde jenom 20i. Je to kvůli novým emisním normám, kdy auta s 8st ZF automatem vyhoví lépe...
Pěkně na piču...
Však si představ. Já šel objednávat 430iGC s manuálem MP a alcantarou a dostal bych 420iGC s manuálem MP a kůží, kterou fakt nechci. Nebo bych si připlatil za 430iA. A já prostě automat nechci. Měl jsem pučený na víkend 530XD automat, najel s tím 800km a ať je ten automat sebelepší, tak prostě mi totálně nevyhovuje.
Mě to reálně demotivuje, na co se má člověk do toho života těšit? Pařížská mě nebere, na žrádlo si nepotrpím, v bytě mi stačí IKEA a auta stojí za hovno
Ikdyby se Kia a Hyundai pochlapili sebevíc, stejně ty nejlepší motory nedokážou v Evropě homologovat.
Enem sem tady rychle přeletěl tu vaší diskusi na bruselské théma a úpadek vrtule.... takže moje rozhodnutí generálkovat brambora (aby se mnou žil dalších x let) bylo určitě (z mého úhlu pohledu) to nejsprávnější....
Bruseli ZMAR!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ten narek na EU mi pride trochu schizofrenicky, tak radsej to prehliadnem. Manual skratka dostatocny pocet zakaznikov nechce, preco by ho ponukali? Ak by ho zakaznici kupovali, ponukali by ho dalej, ci by bola alebo nebola EU. Nedavno som videl tabulku predanych M140i s manualom a automatom. Myslim ze kazdy sudny manazer by mal jasno, ze naklady nevyvazia to % zakaznikov. Jedina vec by mohol byt image znacky co by to tam drzal, ale to uz je aj tak u BMW jedno
sa mi paci ako tu seci p*cuju ze BM neponuka manual ale kto si tu okrem Brusa za posledny rok kupil manual?
a to by som povedal ze tu sa to hemzi asi naj manual pozitivnou komunitou.
napr Pavproch, radsej generalkuje trikrat zadrete auto... Stale citam nareky nato ze bmw neponuka manual a ako by si ho vsetci kupovali ale blbost. staci pozret na statistiky realne sa kazda 5ta m2 na sr je s manualom ostatne automat.
Ked som kupoval m2 tak mi predajca ukazal ze za rok predtym predali 1! m2 s manualom.
@Brus 340i je s automatom velmi dobre auto, polemizoval by som ci nie lepsie ako s manualom.
BMW nemalo nikdy velmi dobre manualne prevodovky, dlhe drahy, mdla spojka, popripade spojka co mam problem stlacit aj ja s mojimy 70+cm stehnami
ktomu ze BMW ide do sraciek, blbost. stale ponukaju super auta, m2,m3,m4
Na denne jazdenie je ZF8 velmi velmi dobra volba a zobral by som ju do non m auta vzdy pred bmw manualom