BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Tak tak, ta konkrétna Octa Scout bola iba na testovanie motoru, prevodovky a 4kolky... No je to slušný záhul...Párkrát som ju v MB videl aj naživo...myslím že biela bola
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@goes. na vysvětlenou - ta oftáka s 3.2 FSI z Golfa nemá s AZNP nic společného, to si (zřejmě pro radost) postavil jedn schopnej automechanik z Karlovic, Velkých..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pav: to je burt, bhudak z garaze ma taky doma fabii I 1,8T co ma 300 koni a delal si ji sam.
Není stříbrná? Tu sem tam potkám v závodě, poprvé jsem docela zíral - Octávka se 4 koncovkama na testovacích značkách, čuchal jsem nějakou lahůdkuSnowman000 píše:A mám potvrdený jeden prototyp OII Scout 3,6FSI zo Superbupavproch píše:když už jsem u těch zástaveb: vím o jedné oktávce 3,2FSI ....
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Môže byť Už je to rok čo som ju naposledy videl, už v MB niesom...no 4 roury sú poznávací znak
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Úžasný Kdyby to ještě dali do karoserie kupé, byla by to hotová M1 Sakryš, s tím bych si chtěl sjetpjanda píše:Ja se k autum vratim i ciny Kdyz byla rec o te dire na trhu...
http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-s- ... tecna-1-m/
Toto je presne podle meho gusta Neco, co v Mnichove vzniknout muze, ale nevznikne...
Reese: To Vase turbo by Vam urcite vzali na protiucet Jen nevim, jestli byste pak byl jeste ochoten pridat toho zbyleho cca 1,5 milionu, zase tak moc byste si nepomohl
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podľa mňa by stačilo za nimi prísť s rozbitou M3 a 1-kou Coupe a za miernu úhradu by to určite spravili
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pjanda- Prosim o radu ake je Porsche 986 3,2 S Boxter Priatelka si ho chce kupit Jej znamy ho predava rv 2004 47530km stoji mu treti rok v garazi bez pohnutia tak sa rozhodol ho predat Absolutne nemam ziadnu skusenost s Porsche Aky je vas nazor na tento konkretny model co sa tyka spolahlivosti napr motoru prevodovky atd udrzby na co si dat pozor co popripade odchadza Vsade citam ze su to najmenej poruchove auta aj s 911 ale moc sa mi tomu verit nechce Nezozerie take auto cloveka totalne z penazi myslim udrzba alebo sa to da porovnat ku udrzbe BMW Dakujem vopred za radu
richard74: Boxster 3,2 S je jednoznacne nejlepsi bezne dostupny Boxster prvni generace a vrele doporucuji, mam ho velmi rad a sam jsem o nem kdysi uvazoval. Vzdy me zradila chybejici strecha, ale pokud neni cilem jezdit s tim autem rychle (tim myslim vysokymi rychlostmi, ne jen aktivne), neni to problem. Je to opravdu vyvazene, prijemne ovladatelne auto, v tomto smeru sveho casu jasne prekonavalo 996.
Co se tyce spolehlivosti, zkusenost s 986 nemam, nemohu tedy slouzit. Zvesti o spolehlivosti Porsche jsou dany spise malymi najezdy nez nejakou vyjimecnou kvalitou, sam jsem si s nimi uzil dost problemu. Opakovane treba odeslo zapalovani (zapalovaci moduly primo na hlave), odesly katalyzatory, pravidelne se porouchavala klimatizace. Vsechno se nakonec nejak podrailo vyresit a nejsou to jak vidno zasadni veci (mechanicke casti naprosto bezproblemu), ale nejaka idylka to zkratka neni
Vedle BMW to asi bude podobne, jen ceny pripadnych problemu jsou o neco vyssi.
Co se tyce spolehlivosti, zkusenost s 986 nemam, nemohu tedy slouzit. Zvesti o spolehlivosti Porsche jsou dany spise malymi najezdy nez nejakou vyjimecnou kvalitou, sam jsem si s nimi uzil dost problemu. Opakovane treba odeslo zapalovani (zapalovaci moduly primo na hlave), odesly katalyzatory, pravidelne se porouchavala klimatizace. Vsechno se nakonec nejak podrailo vyresit a nejsou to jak vidno zasadni veci (mechanicke casti naprosto bezproblemu), ale nejaka idylka to zkratka neni
Vedle BMW to asi bude podobne, jen ceny pripadnych problemu jsou o neco vyssi.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n