BMW Divize
Re: BMW Divize
Mi přijde hrozně úzkej. Když se na něj podívat zepředu, tak mi přijde, že tomu po stranách kus chybí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
MadJoe píše:jarka > pokud máš spousty peněz a nevíš co s něma, pokud ještě nejsi šedivý/plešatý, určitě Ti rád doporučím jakékoliv Subaru...
Pokud se ale máš rád, utíkej od toho co Ti nohy, ruce, cokoliv co máš poblíž stačí
Raději šalinkartu než znovu nějaké Subaru
Ty máš něco proti Subaru?
Jinak Fabka mi přijde hezčí, ale to jsou plané debaty, kup nějaké báwo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jááá? Néééé... Jak bych mohl?M.Z. píše:MadJoe píše:jarka > pokud máš spousty peněz a nevíš co s něma, pokud ještě nejsi šedivý/plešatý, určitě Ti rád doporučím jakékoliv Subaru...
Pokud se ale máš rád, utíkej od toho co Ti nohy, ruce, cokoliv co máš poblíž stačí
Raději šalinkartu než znovu nějaké Subaru
Ty máš něco proti Subaru?
Jinak Fabka mi přijde hezčí, ale to jsou plané debaty, kup nějaké báwo.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ze jaky skaredy Subaru Hateklan tu mame
Ja na neho nic skarede povedat zatial nemozem...iked je pravda ze motor uz menil predchadzajuci majitel
Ja na neho nic skarede povedat zatial nemozem...iked je pravda ze motor uz menil predchadzajuci majitel
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak teď si zabil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Noo, Twingo RS, to je jiná. Neskutečně zábavný strojjarka píše:Vy mi ale dáváte . Z těch všech baworskejch werků to dle mých priorit zatím vidím na pěkný 325ti nebo twingo rs (na 130i a 120i je ještě čas - to jsou relativně mladý auta a budou). A 3hrnkový rapid s turbem to jistí (stejně si ho půjdu pro sichr zkusit).
Ain´t nobody got time for that
Si taky myslím, že chybu bych s ním neudělal, jen bych se rád trochu posunul řidičsky dál do rwd vod. Pokud ale rwd nevyjde, tak mezi fwd je twingo jasná volba. Dokonce jsem na něj našel i svody bez catu za asi 170eur .charger píše:Noo, Twingo RS, to je jiná. Neskutečně zábavný stroj
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jarka budem hnusak...uz znovu...no nieco taketo by si nechcel?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =252504021
R6, manual a svor?!
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =252504021
R6, manual a svor?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ne nejsi hnusák - tohle je véééliký . Jednou jsem řídil e36 coupe a i tam byla znát ta dlouhá řiť - se to chovalo jak kamión.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
IS 200 je super, asi nejblíž co se kdy Lexus priblížil BMW, ale vubec to nejede a IS300 byl pouze USA a automat