BMW Divize
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Auto skvělé,ale kdyby se zadařilo,tak bych měnil,911ka je teď tak krásná
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Me nebral nic, stejnou zkusenost melo i nekolik lidi kolem. Pokud zacal tak snad vzdy byl spatnej separator oleje, vetsinou membrana starim ztvrdne a pak se protrhne. Novej separator stal par stovek. Ale to jen tak bokem, vubec to nemusi byt tvuj pripadZajda píše:Jakože M52B28 nemá brát nic jestli ti rozumím? Ale díky za tip, doteď jsem nevěděl že tam nějaký separátor v sérii jeEda píše:Zajda: pokud to bude cokoliv jinyho nez 0 tak mrknout na separator oleje
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Každopádně dobré vědět, než abysme hned začali hrabat do motoru kdyby se ztrácel olej Nějaké postřehy k těsnění Vanosu? Prý originál materiál má výdrž slabé desítky tisíc km, můj dvorní mechanik rovnou objednal aftermarket sadu když jsem auto koupil. V otáčkách auto jede líp než jsem čekal, vespod naproti tomu hůř. Jasně, je to těžká obluda na atmo 2,8, ale čekal bych že na jednom kvaltu bude táhnout tak nějak lineárně.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
911 se dá pochopit ale škoda zánovní voňavky.970ka píše:Auto skvělé,ale kdyby se zadařilo,tak bych měnil,911ka je teď tak krásná
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Je to poznat presne jak rikas hlavne na spodku, tvuj mechanik vi co dela. Za tu cenu se to urcite vyplati. Celkove si myslim ze ten motor jede paradne ale chce to poresit prave pretesneni vanosu a vahu (vetsinou staci vycistit, ale musi se opatrne). Nevim kolik ma tvuj najeto ale toto sou veci co malokdo dela a pri tom najezdu uz by davno mel...na vykonu i spotrebe je to poznat
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
To by mně zajímalo, jak čistíš váhu, pořádně prostříkat izopropylem?!Eda píše:Je to poznat presne jak rikas hlavne na spodku, tvuj mechanik vi co dela. Za tu cenu se to urcite vyplati. Celkove si myslim ze ten motor jede paradne ale chce to poresit prave pretesneni vanosu a vahu (vetsinou staci vycistit, ale musi se opatrne). Nevim kolik ma tvuj najeto ale toto sou veci co malokdo dela a pri tom najezdu uz by davno mel...na vykonu i spotrebe je to poznat
Díky
Potvrzuju Edu. Mně M52 taky nebere nic v 10 tkm intervalech, jednou jsem dolejval asi 3 deci, ale to jsem stihl asi dvakrát okruh.Zajda píše:Jakože M52B28 nemá brát nic jestli ti rozumím? Ale díky za tip, doteď jsem nevěděl že tam nějaký separátor v sérii jeEda píše:Zajda: pokud to bude cokoliv jinyho nez 0 tak mrknout na separator oleje
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
code: to sem nechal delat mechanika, ja su na takovy veci nesikovnej a tady to chce opravdu pevnou ruku. Co sem pochopil tak po rozdelani je tam takova jakoby pruhledna paska nebo jak to rict a ta se zamasti a pak chyta dalsi bordel. Nekteri pouzivaji vaticky do usi namoceny v necem odmastujicim ale mechanik co me to delal rikal ze to chce ruku chirurga a zavani to protrzenim takze strikat nejakej cistic a to jeste radsi z vetsi vzdalenosti. Zkus youtube, nejaky videa tam jsou tak si predstavu udelas
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Co vzít radši? Současnou 1er po FL nebo 2er? Motor 35i, manuál, zadohrab. Jak je to s místem vzadu ve 2er? Vejde se tam aspoň průměrnej dospělej, dětská sedačka? Díky
Váha dokáže nadělat tolik neplechy, že bych se jí nepokoušel čistit ani kupovat ve druhošce a prostě dal tu palbu za OEM díl..
Jinak každá druhá M52 má separátor v řiti a žere klidně litr i víc na 1000km.. pak jsou tací, co separátor vymění a žere to furt stejně (myslím membránu, ne celou soustavu separatoru)
Jinak každá druhá M52 má separátor v řiti a žere klidně litr i víc na 1000km.. pak jsou tací, co separátor vymění a žere to furt stejně (myslím membránu, ne celou soustavu separatoru)