Audi Q7 jako rodinné auto

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Ondras
Autoškolák

Re: Audi Q7 jako rodinné auto

Příspěvek od Ondras »

20 měsíčně? Neblázni, to bych musel mít velký štěstí u automatů.
Na to, žes přišla pro radu, vystupuješ agresivně až běda. Nicméně ptala ses a odpovědi jsou jasný - při nájezdu 25-30 tkm ročně tě nejspíš budou trápit u auta týhle velikosti jiný věci, než dva litry u pumpy sem tam.
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Měli jsme nejslabší třílitr s chipem, pak mu praskla hlava a chip se dal pryč. Tak jako tak si brala kolem 11. Každopádně řešit spotřebu u tohoto auta mi příjde absolutně mimo mísu, možná kvůli častým tankováním, ale nádrž je dost velká. Servis Q7, navíc ojetiny, je v řádech desetitisíců. Často jsme řešili blbosti, třeba zadní el. víko, elektronika občas zlobila a Audi si za to nechá pěkně zaplatit. Běžný servis je taky raketa. Měli jsme ji trochu ťuklou na předek, se světlem opět desetiticíce. Motor a převodovka jinak celkem držely (až na tu hlavu), vzduch. podvozek taky. Znovu říkam, řešit u premiového, 2,7t vážícího, ojetého SUV spotřebu není úplně na místě, vzhledem k pravděpodobným výdajům za údržbu a servis.
Domi24
Spolujezdec

Příspěvek od Domi24 »

Ja jsem chtela radu od lidi, kteri ji maji, nikoli od chytrych, kteri by ji radi meli. That's it.
Domi24
Spolujezdec

Příspěvek od Domi24 »

My uz jednu Audi mame. Diky. Dokazu si predstavit ceny za servis.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Ujasněme si - očekáváš že spotřebou ušetříš dost na to, aby se vyplatilo provozovat jedno auto této kategorie navíc včetně servisu, pojištění apod.? Nebo to benzinové půjde z domu? Jaký bude nájezd?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Vážně mě udivuje, když sem někdo přijde s vcelku normální otázkou, proč se tu na něj hned sesype párek nepřejících? lidí a musí mít kecy kolem místo 1. držení huby když o tom nic nevím, 2. normální odpovědi. Paní zřejmě na provoz auta má, jen tam prostě nechce lejt tolik za palivo, no a co?

K věci, není nic snazšího, než kouknout na spritmonitor: https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... owerunit=2

Údaje ber s rezervou, protože dost lidí, co spritmonitor používá řeší spotřebu a jejich jízdní styl nemusí odpovídat tvému.
Domi24
Spolujezdec

Příspěvek od Domi24 »

Dekuji za odkaz. Predstavu mam a tim sve pusobeni zde opravdu koncim. Jen se mi potvrzuje, ze lidi jsou zavistive sv... Mozna misto vysedavani tady bezte pracovat a nebudete muset o autech jen psat, ale treba se i svezete.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Domi24 vyloženě působí, že za jejím vození se v Q7 stojí práce :))
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Domi24 píše: Jen se mi potvrzuje, ze lidi jsou zavistive sv... Mozna misto vysedavani tady bezte pracovat a nebudete muset o autech jen psat, ale treba se i svezete.
Co ti jako mají závidět? Vojetou plečku před smrtí?
Raději běž pracovat sama, ať si můžeš dovolit koupit auto nové a ne jenom ojetou sračku, do které nakonec nebudeš mít ani škváru, abys tam vzala plnou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

řidičBOB píše:
Domi24 píše: Jen se mi potvrzuje, ze lidi jsou zavistive sv... Mozna misto vysedavani tady bezte pracovat a nebudete muset o autech jen psat, ale treba se i svezete.
Co ti jako mají závidět? Vojetou plečku před smrtí?
Raději běž pracovat sama, ať si můžeš dovolit koupit auto nové a ne jenom ojetou sračku, do které nakonec nebudeš mít ani škváru, abys tam vzala plnou.
Asi tak :)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět