A jezdíš líp, rychlejc, pohodlnějc a ještě k tomu za míň
Edit: Nedávno jsem vybíral nějaké meziauto, měl jsem podobný rozpočet, ale vědomí, že provozní náklady mě moc trápit nebudou. A našel jsem snad i 330Ci E46, s šestistupňovou MT a byla taky fplynu
Vypadá moc dobře v zimě sním muže být sranda ale já prostě benzin moc nepreferuju a vždy sem chtěl mýt naftu
A jezdíš líp, rychlejc, pohodlnějc a ještě k tomu za míň
Edit: Nedávno jsem vybíral nějaké meziauto, měl jsem podobný rozpočet, ale vědomí, že provozní náklady mě moc trápit nebudou. A našel jsem snad i 330Ci E46, s šestistupňovou MT a byla taky fplynu
Vypadá moc dobře v zimě sním muže být sranda ale já prostě benzin moc nepreferuju a vždy sem chtěl mýt naftu
Ten Francin je nějaké chabrus na nervy. Měl by si podle spisku páně Batisty omévat přirození vlažnou vodó.
Pro tvoje kratke cesty je nafta nevhodna. To auto se sotva ohreje a bude trpet. Samozrejme u nafty mas vyssi servisni naklady a vetsi riziko, ze to bude stocene. Naftova auta taky vic smrdi a u starych ojetin to plati dvojnasob. Jinak slysel jsi nekdy zvuk naftoveho ctyrvalce? A benzinoveho sestivalce? Sice nevypadas jako nekdo, kdo by to ocenil, ale zkus si neco najit na youtube.