BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
To by záleželo asi na tom, co je to lehce jetý zač. Pokud předváděčka nebo nedejbůch novinářské auto, tak určitě raději ten bezpohlavní B8 v naftě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
BOB: A taky pro koho. Já mesyase pochopil tak, že předtím měli 10 let dohromady Fabii a najeli s ní 147 000 kilometrů. On si teď koupil X6, partnerce nelíbí a chce koupit vlastní auto. Tak jestli oba dohromady měli nájezd 14,7k ročně, kolik najezdí partnerka sama (stereotyp, chlap většinou jezdí víc)?
Imo ani za 10 let by se ta trojka neměla s takovou intenzitou využívání dostat na hranici životnosti a pak ji stejně vymění, protože Žijeme len raz. Já bych se toho nebál
Imo ani za 10 let by se ta trojka neměla s takovou intenzitou využívání dostat na hranici životnosti a pak ji stejně vymění, protože Žijeme len raz. Já bych se toho nebál
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já bych si hlavně nekupoval ropáka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Fabina pořád jezdí(jezdí s ní manželka) a za chvíli budu psát 148 000 , tak různě jsme se na ní střídali(50/50), pracujeme ve stejně odvětví a najezdíme spolu dost Byl jsem docela překvapený, když mě vypeskovala s X6, když zvládala s Ducatem a střídavě máme přes 100 000km, ty ženský no Neočekávám, že mi dnešní auto vydrží 10 let, ale tak 4-5let od toho očekávám. S pravidelným servisem a žádné čuňárny na silnici.
Přesně tak, celý život pracujeme a BMW nebo ten Mercedes je pořád takový snem co se týče u aut, vím, že jsou lepší auta ale nějaký vnitřní hlas nebo podvědomí mě pořád tlačí k těmto značkám
Přesně tak, celý život pracujeme a BMW nebo ten Mercedes je pořád takový snem co se týče u aut, vím, že jsou lepší auta ale nějaký vnitřní hlas nebo podvědomí mě pořád tlačí k těmto značkám
Jeste mam doma octu rs a x5, coz neni nic moc, ale oproti te 320d mi prijdou uzasnyrhinos píše:tak ono kdyz kolega vys porovnava 550/M3 s 320 tak to ani dobre dopadnout nemuze
Za me ale 330xd je urcite lepsi motorizace
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A nakonec všichni skončíme u té nenáviděné škodovky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
"a BMW nebo ten Mercedes je pořád takový snem co se týče u aut"
tak si kup BMW a nie tuto ojebavku (320xd), aspon kym BMW nieco rozumneho vyraba. IMHO, vyraba este BMW nnejake skutocne bmw?? monzno 35i (M3...)... dizle neriesim...
tak si kup BMW a nie tuto ojebavku (320xd), aspon kym BMW nieco rozumneho vyraba. IMHO, vyraba este BMW nnejake skutocne bmw?? monzno 35i (M3...)... dizle neriesim...
E46 325i + E60 550i
Koho jsem potkal v Z4 v Jablonci nad Nisou v pondělí 8.8. cca ve 12,30 hod? Jel jsem od Smržovky proti němu ve stříbrné Z4 a mával na něj .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
nakonec jsme skončili u nové 530d xdrive, moje peněženka zaplaka, ale rodina je spokojena a to je hlavní! takže další 2 mega utopených