BMW Divize
Re: BMW Divize
Jj, trochu tu nasnezilo, zezacatku to vypadalo bidne, ale pak se to rozjelo . No nicmene ted uz je to prosoleny a je po zabave, takovy ecce homo mohlo byt zajimavy
Ty kontiky jsou fajn gumy, i do kopecka se s tim da rozjet. Asi jak se sedi vzadu, tak ani neni treba davat do kufru pytle cementu a je to prirozene zatizeny.
Ty kontiky jsou fajn gumy, i do kopecka se s tim da rozjet. Asi jak se sedi vzadu, tak ani neni treba davat do kufru pytle cementu a je to prirozene zatizeny.
To jsem rád, že jsi spokojený.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
EH se nesype, tam to bude zajimave i ted
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ty asi myslis tu spodni cast mimo hlavni tah? Ja bych radeji tu horni - hlavni tah, tam jsou ty oblouky delsi a dalo by se to dyl podrzet ...
Btw. Ty mas bmw zazimovany, co?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uhhh, na snahu to funguje krasneVrooom píše:No a jak na Novy rok tak pocely rok - dverma napred, eer tedy je treba si zvyknout na chovani auta na snehu, pro bezpecnost jizdy vse
Vono to nema svor, anebo?
Dal bych si povedat...skoda, ze moj trci v servise...ruckovanie v Lupe nejak neni vono
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nn nema, ale na snehu to ma malo gripu tak klouzou porad obe kola a da se to hezky ovladat plynem, viz ta prvni zatacka
Se svorem by to bylo ale jeste lepsi. Obvzvlast za mokra mi to neprijde az tak citelny, jestli zustanou utrzeny obe nebo se jedno chytne a to je pak konec zabavy ...
Tohle me namlsava na quaife ...
Se svorem by to bylo ale jeste lepsi. Obvzvlast za mokra mi to neprijde az tak citelny, jestli zustanou utrzeny obe nebo se jedno chytne a to je pak konec zabavy ...
Tohle me namlsava na quaife ...
Klouže mu to pěkně, ale drží to jak prase kost - hned ho vzít po pařátech klackem . Ale jinak pěkný.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
wauu, to chci umet taky
mate nekdo typy kde se to naucit? jezdim na skolu smyku do Pachfurthu, ale se zadokolkou me ceka premiera
mate nekdo typy kde se to naucit? jezdim na skolu smyku do Pachfurthu, ale se zadokolkou me ceka premiera
ano, myslím spodek.Vrooom píše:Ty asi myslis tu spodni cast mimo hlavni tah? Ja bych radeji tu horni - hlavni tah, tam jsou ty oblouky delsi a dalo by se to dyl podrzet ...
Zazimovaval jsem 29
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jsem těsně před Vánoci potkal maníka v bílé Z4 (nebo to byla Z3?...si už nepamatuju ) bez střechy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time