Dříve M135i, nyní ///M2
-
- Pan Řidič
Re: 125d vs M135i
Podle mě záleží na typu audia, datu výroby a autě. Já takový problémy nemám, moje stará 35i takový pičovinky nemá.
Tu věc na obrázku prodával někdo na německým fóru za €25.
Tenhle kluk z Uh. Hradiště by to určitě uměl, zkus ho. Asi i levněji. http://www.bmwdiag.cz/kontakt.html
Tenhle kluk z Uh. Hradiště by to určitě uměl, zkus ho. Asi i levněji. http://www.bmwdiag.cz/kontakt.html
Podle me maji tohle jako oficialni vyjadreni, me rikali to stejny, ale par minut se sroubovakem dokazal, ze opak je pravdouM.Z. píše:Kua, tak si ze mě dělají prdel? Prý to zkusili, ale odpojí se celé audio, tak nevím.
Nicméně to už možná doklepu i bez plynu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Rovnou kup kabl a vypni si to sam, v bmw jsou teda pekni nymandi ...
If you program the HU_NBT only to ASD_SOUND_OFF to active it will tone down but not eliminate the ASD. If you set ASD module model range to F020/F021 that will turn off all ASD. Same as if you physically unplug the ASD module in the trunk.
teda ja jsem z auta nadsenej tak, ze o od pojovani Asd jeste ani neuvazuju:)
schvalne se na to zeptam v prazskym Carteku, jsem zvedavej jestli odpoved bude stejna.
uz jsem nasel i prvni minus, kdyz se auto rano nastartuje, tak dela takovej ramus, ze soused hned otevrel okno a ptal se jestli jsem nekde neurval vyfuk:)
schvalne se na to zeptam v prazskym Carteku, jsem zvedavej jestli odpoved bude stejna.
uz jsem nasel i prvni minus, kdyz se auto rano nastartuje, tak dela takovej ramus, ze soused hned otevrel okno a ptal se jestli jsem nekde neurval vyfuk:)
drnčí to cca prvních 10s, jako bys rozsypal plechovky, že? Pak už je to v pohodě. Po výměně výfuku to bylo nějakou dobu ok, ale už to dělalo zase. Tak jsem to jen tak pro formu v sevisu zopakoval, předepli pružinu klapky v tlumiči a zatím se zdá, že je klid.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Do Hradiště jezdím často, zkusím to, dík za kontakt. Pak poreferuju.doriftonigga píše:Podle mě záleží na typu audia, datu výroby a autě. Já takový problémy nemám, moje stará 35i takový pičovinky nemá.
Hned na začátku roku jsem borcovi volal, požádal mě, ať požadavky sepíšu na mail. Do dnešního dne ani obraz ani zvuk...
Naposledy upravil(a) M.Z. dne stř 27 led 21:59, celkem upraveno 2 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jj presne. jeste k tomu mam metr za autem branu garaze, ktera v ten moment zafunguje jako ozvucnice a to je pak parada..
jestli to jde odstranit budu rad, protoze takhle muzu na nejakou nenapadnost zdaleka zapomenout, ale deje se to jen kdyz je motor uplne studenej
jak mas nastavenej vystraznej trojuhelnik, jakmile hondne z vostra zabrzdim, hned mi zacne blikat cely auto?
abych si jen nestezoval, jinak jsem zatim se vsim spokojenej, nejvetsi radost mam z adaptivniho podvozku, jel jsem vcera kus po D1 a v rezimu Comfort to vyzehli i pravej pruh
jestli to jde odstranit budu rad, protoze takhle muzu na nejakou nenapadnost zdaleka zapomenout, ale deje se to jen kdyz je motor uplne studenej
jak mas nastavenej vystraznej trojuhelnik, jakmile hondne z vostra zabrzdim, hned mi zacne blikat cely auto?
abych si jen nestezoval, jinak jsem zatim se vsim spokojenej, nejvetsi radost mam z adaptivniho podvozku, jel jsem vcera kus po D1 a v rezimu Comfort to vyzehli i pravej pruh
No to blikání je taky pakárna. Zas když někde předjíždíš v koloně a brzdíš do mezery, tak se zároveň automaticky omlouváš
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
no jo, to je taky pravda:)
Hned na začátku roku jsem borcovi na diagnostiku volal. Požádal mě, ať požadavky sepíšu na mail, do dnešního dne ani obraz, ani zvuk...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3