Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
doriftonigga
Pan Řidič

Re: 125d vs M135i

Příspěvek od doriftonigga »

Podle mě záleží na typu audia, datu výroby a autě. Já takový problémy nemám, moje stará 35i takový pičovinky nemá. :D

Tu věc na obrázku prodával někdo na německým fóru za €25.

Tenhle kluk z Uh. Hradiště by to určitě uměl, zkus ho. Asi i levněji. http://www.bmwdiag.cz/kontakt.html
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

M.Z. píše:Kua, tak si ze mě dělají prdel? Prý to zkusili, ale odpojí se celé audio, tak nevím.
Nicméně to už možná doklepu i bez plynu :D
Podle me maji tohle jako oficialni vyjadreni, me rikali to stejny, ale par minut se sroubovakem dokazal, ze opak je pravdou ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Rovnou kup kabl a vypni si to sam, v bmw jsou teda pekni nymandi ...
If you program the HU_NBT only to ASD_SOUND_OFF to active it will tone down but not eliminate the ASD. If you set ASD module model range to F020/F021 that will turn off all ASD. Same as if you physically unplug the ASD module in the trunk.
Letec
Adept autoškoly

Příspěvek od Letec »

teda ja jsem z auta nadsenej tak, ze o od pojovani Asd jeste ani neuvazuju:)

schvalne se na to zeptam v prazskym Carteku, jsem zvedavej jestli odpoved bude stejna.

uz jsem nasel i prvni minus, kdyz se auto rano nastartuje, tak dela takovej ramus, ze soused hned otevrel okno a ptal se jestli jsem nekde neurval vyfuk:)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

:D drnčí to cca prvních 10s, jako bys rozsypal plechovky, že? Pak už je to v pohodě. Po výměně výfuku to bylo nějakou dobu ok, ale už to dělalo zase. Tak jsem to jen tak pro formu v sevisu zopakoval, předepli pružinu klapky v tlumiči a zatím se zdá, že je klid.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

doriftonigga píše:Podle mě záleží na typu audia, datu výroby a autě. Já takový problémy nemám, moje stará 35i takový pičovinky nemá. :D

Tu věc na obrázku prodával někdo na německým fóru za €25.

Tenhle kluk z Uh. Hradiště by to určitě uměl, zkus ho. Asi i levněji. http://www.bmwdiag.cz/kontakt.html
Do Hradiště jezdím často, zkusím to, dík za kontakt. Pak poreferuju.

Hned na začátku roku jsem borcovi volal, požádal mě, ať požadavky sepíšu na mail. Do dnešního dne ani obraz ani zvuk...
Naposledy upravil(a) M.Z. dne stř 27 led 21:59, celkem upraveno 2 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Letec
Adept autoškoly

Příspěvek od Letec »

jj presne. jeste k tomu mam metr za autem branu garaze, ktera v ten moment zafunguje jako ozvucnice a to je pak parada..

jestli to jde odstranit budu rad, protoze takhle muzu na nejakou nenapadnost zdaleka zapomenout, ale deje se to jen kdyz je motor uplne studenej

jak mas nastavenej vystraznej trojuhelnik, jakmile hondne z vostra zabrzdim, hned mi zacne blikat cely auto?

abych si jen nestezoval, jinak jsem zatim se vsim spokojenej, nejvetsi radost mam z adaptivniho podvozku, jel jsem vcera kus po D1 a v rezimu Comfort to vyzehli i pravej pruh
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No to blikání je taky pakárna. Zas když někde předjíždíš v koloně a brzdíš do mezery, tak se zároveň automaticky omlouváš :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Letec
Adept autoškoly

Příspěvek od Letec »

no jo, to je taky pravda:)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Hned na začátku roku jsem borcovi na diagnostiku volal. Požádal mě, ať požadavky sepíšu na mail, do dnešního dne ani obraz, ani zvuk...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět