Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
V tý žlutý je to pecka . Já mám ještě jednu vzpomínkovou z ringu - všechny ring-služebáky pěkně vedle sebe (GT2, GT3 a GT4). V reálu mě docela překvapilo, jak jsou všechny ty auta více´méně stejně veliký.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ako sa vam moze pacit porsche ..ved je to obycajny predrazeny crap od vw bettlaku za velky peniaz ..predrazene skulave auto ....od toho auta su mnoho a mnoho krajsich a lepsich aut ako porsche ...z niektorych komentov mi je fakt smiestno ...velka vecsina zvas to auto ani nema a sniva o niecom takom bude taky trosku realisticky...to auto je pre debilcekov ...male skarede drahe boxer motor vela nevydrzi skaredy dizajn vsetke vyzeraju rovnako exterier nestoji zanic ..jedine co je pozitivne je asi porsche znacka a vykon motor ....nechcem som sa vas dotknut nech sa vam lubi mne je to jedno ...len sa cudujem ako ohurujete taketo ohavne predrazene auto aj ked ma svoju historiu mam peniaze na porsche kludne si ho mozem kupit ale nechcem ..hanbil by som sa ho mat ci vlastnit a chodit snim vonku tak vela stastia a vela km v takom nerealnom aute
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi taky komediant!
Běž si raději hrát s angličáky a neotravovat těmi kecy o hovnech.
Běž si raději hrát s angličáky a neotravovat těmi kecy o hovnech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ku.va jak já bych se rád hambil v té GT3 - by mi byly ty tvoje komenty u vejfuku .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
standardní porsche se mi taky nelíbí, ale taková GT2/3 už je o něčem jinym, jen ten předek je prostě takovej..divnej naopak mě překvapil Macan, čekal jsem katastrofu a docela ujde (jo, mám jinej vkus )
Skoro stejny ) Pry si ctyrvalcovy model ani nikdo nepredobjednava, se nedivim. Sileny prachy za ctyrvalec
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, už to bude čtyři roky, co mě místní člen Rikin svezl v jeho tehdejší 130i. Od té doby jsem věděl, že N52 je to pravé a už tři roky spokojeně vlastním 330i.
Bydlení mám prozatím vyřešené, děti v nedohlednu... Tak se mi vkrádá kacířská myšlenka na prodej a zkusit předešlý Cayman popřípadě Cayman S. Našel by se zde nějaký člen, který by obětoval cca dvě hodiny svého času, pokecali bychom a svezl mě? Jsem ochotný přijet prakticky kamkoliv.
M3, 911T a další vlastníci, hmm?
Předem díky.
Bydlení mám prozatím vyřešené, děti v nedohlednu... Tak se mi vkrádá kacířská myšlenka na prodej a zkusit předešlý Cayman popřípadě Cayman S. Našel by se zde nějaký člen, který by obětoval cca dvě hodiny svého času, pokecali bychom a svezl mě? Jsem ochotný přijet prakticky kamkoliv.
M3, 911T a další vlastníci, hmm?
Předem díky.
Ale nezní ten motor z brouka nejhůř, mě docela překvapilo...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
-
- Dítě v autě
Sraz milovníků PORSCHE na zámku ve Slavkově u Brna dne 21. 5. 2016 za účasti všech tří Porsche center v ČR.
Špacír a start oblíbené spanilé jízídy více než 200 vozů Porsche starších 5ti let.
https://www.youtube.com/watch?v=grvQmfGvYnI
Špacír a start oblíbené spanilé jízídy více než 200 vozů Porsche starších 5ti let.
https://www.youtube.com/watch?v=grvQmfGvYnI
wtf Tahle sberatelska manie jede na plny koule. Byt to seriovka tak by jich ani 991 neprodali ))
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... A31million
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... A31million