Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
Já sem jel v obou, 135i byla zadokolka se sperou, 235i xdrive. Podvozkove mi prisla 235i daleko vyvazenejsi a jistejsi, ale xdrive nebrat. Na okruhu sem s tim nebyl
Díky
Xdrive nechci, to je jasné
Pouze zadokolku ))
Xdrive nechci, to je jasné
Pouze zadokolku ))
M135i je praktičtější, na sportovní jízdu bude M235i asi vhodnější, ale nejel jsem v tom.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z. > smim se Te zeptat na zkusenosti z dlouhodobeho pouzivani?
Jak jsi spokojen?
Nejake zavady? Respektive jak je na tom spolehlivost?
Chci verzi zadokolku + manual + samosvor, nic vice netreba
Pokud jsem spravne koukal mas mou chtenou verzi, proto se ptam
Dekuji
Jak jsi spokojen?
Nejake zavady? Respektive jak je na tom spolehlivost?
Chci verzi zadokolku + manual + samosvor, nic vice netreba
Pokud jsem spravne koukal mas mou chtenou verzi, proto se ptam
Dekuji
Treba dodat, ze M135i ma elektronicku "speru". Nenahradi to sice mechaniku, ale uz to nie je take bezradne ako to byvalo bez nej...d1.8t píše:Žádný drama. Bude se to chovat jako 99% všech zadokolek co po světě jezdí. Nemá cenu s tim moc jezdit bokem, protože to hned přijde o rychlost. Má smysl si odsadit zadek o pár stupňů a narovnat si výjezd ze zatáčky. Rozjíždět se to bude obdobně blbě jako FWD, když to jede a umíš využít výše zmíněný, jezdí se s tim líp a rychleji než s FWD.Letec píše: jak se da zvladnout zima bez samosvoru? tuhle prvni proziju, bez nej a na pristi asi vezmu origo BMW, kvuli zaruce, spis me
Pokud je možnost vzít OEM lamelák a peníze nehrajou roli, tak určitě jít do něj. Uživatelsky lepší řešení než šnek, zamyká a odmyká plynuleji než šnekovej a bawo ho muselo naladit na požadovanou míru komfortu a spolehlivosti.
MadJoe: porucha žádná, najeto 65tkm, spotřeba okolo 11l (snadno se dá za míň), max. spokojenost, auto funguje podle představ, ježdění mě pořád baví
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z. dik za vycerpavajici odpoved
na zimu mi doporucili 225/45 R17 a stejny na predni i zadni napravu
jdu trochu proti proudu mistniho setupu, vybral jsem si automat a uz se na nej moc tesim, celej zivot jsem byl zastancem manualu a po par jizdach s M235 uz nic jinyho nechci, najedu toho za rok hodne a uz me to kvedlani neba
Tohle vsechno ted po dnesnim telefonatu zBMW nemusim resit, mozna nebudu potrebovat ani zimaky, ty smudlove maji problem ve vyrobe, neco se svetlama, tak se termin dodani posunul z prosince na brezen 2016, muzu vam rict, ze jsem se tesil jak malej a vubec nechapu jak se to muze stat
na zimu mi doporucili 225/45 R17 a stejny na predni i zadni napravu
jdu trochu proti proudu mistniho setupu, vybral jsem si automat a uz se na nej moc tesim, celej zivot jsem byl zastancem manualu a po par jizdach s M235 uz nic jinyho nechci, najedu toho za rok hodne a uz me to kvedlani neba
Tohle vsechno ted po dnesnim telefonatu zBMW nemusim resit, mozna nebudu potrebovat ani zimaky, ty smudlove maji problem ve vyrobe, neco se svetlama, tak se termin dodani posunul z prosince na brezen 2016, muzu vam rict, ze jsem se tesil jak malej a vubec nechapu jak se to muze stat
Naposledy upravil(a) Letec dne čtv 19 lis 21:10, celkem upraveno 1 x.
No aspon mam cas popremyslet jestli doobjednat speru rovnou.. tim se ted utesuju
Já už bych asi dneska volil AT, už jsem se taky nakvedlal dost.
Ten termín je docela nářez, to zimáky fakt neužiješ, tak ti to hezky vycházelo pod stromek.
Ten termín je docela nářez, to zimáky fakt neužiješ, tak ti to hezky vycházelo pod stromek.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
já nesak intenzivně odkvedlal 1000km a .... a furt ňa to ešče ba.... (myslím, že megabajt už odkvedlanej mám, nepočítal sem to) ..... takže příště bych zase volil 6MT...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.