Nahráda za Opel Vectra
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahráda za Opel Vectra
já měl Sintru 2.2 16V a to bylo tedy za trest
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no jo ale srovnávat sintru a vectru..
a hlavně vyměnit vectru 2002 za něco jiného stejně starého mi přijde z bláta do louže. Co to předělat na lpg?
a hlavně vyměnit vectru 2002 za něco jiného stejně starého mi přijde z bláta do louže. Co to předělat na lpg?
Pravda vyděsí
LPG bude stat kolik? 30000 prestavba? jak dlouho to bude projizdet v benzinu?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
To slycham často, že v Sintře to byl shit
Mam ŘJ na E85, občas natankuju plnou ethanolu, jezdi to lip, za trochu menší peníze, ale po pár km se mi vždycky rozsvítí kontrolka motoru, tak nevim:/
Mam ŘJ na E85, občas natankuju plnou ethanolu, jezdi to lip, za trochu menší peníze, ale po pár km se mi vždycky rozsvítí kontrolka motoru, tak nevim:/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To asi proto, že E85 v tom motoru nemá co dělat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Myslel jsem, že všechny benziny od GM v těchto letech byli na spotřebovávání E85 připraveny?
tu starší 1.8T (110kW) sem měl v Oct. I. 4x4 (Combi, manuál, manažeské auto z MB) a jezdilo to od 7.5 do 9, vyjímečně 10 (Pha-Rožnov za 2.5 hod, po dálnici stabilně kiloosmdesát)... motor asi byl OK, ale furt ěco svítilo na palubce... ale dycky sem dojel... po 100tis km šla z domu do aaaček
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
DiscoStu píše:Dobrý den,
už nějakou dobu navštěvuji tento web a nyní bych potřeboval poradit.
Momentálně jezdim Vectru C 2.2 16V 108kW, rok vyroby 2002, je to pěkné svezení, ale když se nejedu uplně "na spotřebu" tak to na mě zkrátka moc žere .
Nějaké nápady na o třídu menší auto s menší ale alespon trochu podobnou dynamikou a hlavně menší spotřebou?
S cenou okolo 60 000, pokud možno benzin.
Děkuji za případné odpovědi
Má-li to méně žrát a nemá-li to mít turbo a má-li to jet, je třeba hledat přímovstřikový benzín (v té době výběr nic moc, Mondeo SCi asi nebrat) nebo maloobjemový benzín (1.6, 1.8) moderní konstrukce a s vyšším výkonem. Za danou cenu mně napadá:DiscoStu píše:Bral bych spíš atmosféru jak jezdí ta Bora s 1.6?
Mitsubishi Carisma 1.8 GDI nebo Honda Accord 1.8i VTEC - tu Carismu facelift asi člověk sežene lépe IMO pěkné nenápadné auto http://www.tipcars.com/mitsubishi-caris ... 46143.html dělala se v Holandsku v NedCaru spolu s Volvem S40/V40...
Ještě mně napadá cokoliv co má náhon na zadek - ta auta jezdí díky menšímu odporu se stejným výkonem dynamičtěji - co třeba 105KW BMW 318i E46. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1#
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1# i s LPG
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ