Já vím, kdo jsi, i když jsme se potkali již před nějakou dobou.Josef píše:Já jezdím v MB S-klasse a nemám problém se najíst s dělníky v hospodě, ale každý jsme jiný. Pro tebe to auto není a je zbytečné to v každém příspěvku opakovat, ani mi není jasné, proč se zabýváš Eko tématem. Mimochodem znám tě osobně, potkali jsem se u Roberta v Dejvicích.
K té Tesla 3, to je auto na běžné ježdění cena 850 tis. je už hodně rozumná.
Eko tématem se zabývám proto, že jsme na diskusním fóru a byť tě to možná překvapí, tak je to od slova diskutovat A také proto, že proti elektormobilům v zásadě nic nemám, i když proti projektu Tesla ano a své výhrady jsem popsal dostatečně.
Myslím, že se pleteš, že Tesla pro mne není. Není možná v tuto chvíli, kdy mi nevyhovuje hlavně její dojezd nebo dojezd elektormobilů obecně a kdy je to spíše póza než něco hlubšího...tvé přirovnání s iPhonem zde opravdu sedí ukázkově.
Pokud bych měl teď potřebu koupit druhé nebo další auto do rodiny, na rozvoz dětí do školek, kroužků, atd., tak by to zcela jistě byla i3 na operák. Takže elektro
BTW: já jsem nikde nenapsal, že mi vadí jíst s dělníky v hospodě. Dělám to vcelku často. Ale hospoda, kde třeba dobře vaří, není bistro nebo motorest, kde zpravidla vaří nevalně, protože je to převážně pro řidiče kamionů, atd. a tomu odpovídá kvalita i provedení. Tam opravdu nejím a nenajedl bych se tam s nikým.
Takže opravdu silně pochybuji o tom, že člověk s Teslou, který byl včera na večeři v Zátiší, by dal dnes oběd v bistru na D1...ale třeba jo
ad Tesla3: uvidíme, jak to bude ve skutečnosti. Propagační letáček dovede slíbit cokoliv. Cena je překvapivě nízká. Uvidíme, kolik bude prodělávat na jednom autě a jak dlouho ta cena bude udržitelná. Třeba bude.
Ale když nový Renault Talisman může stát cca stejné peníze, tak svou cílovku si jistě najde i Tesla3.