Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Je to trochu malé, nicméně cena vypadá hodně dobře. Snad už konečně dostaví supercharger na D1, takže s 2 x 10 min. přestávkou to dá Praha-Ostrava-Praha v pohodě.
http://www.hybrid.cz/tesla-supercharger ... u-humpolce
http://www.hybrid.cz/tesla-supercharger ... u-humpolce
Z hlediska relativniho umisteni je charger na 90. km D1 fajn, ale v absolutnim pohledu je to misto strasny. Na te benzine obcas zastavim a neda se tam delat nic jineho, nez nabrat PHM a rychle pryc. Nedokazu si predstavit, ze tam nekdo na hodinu pripichne Teslu a muze leda tak sedet v aute. Ten prazsky ma vedle aspon motorest, da se tam najist, projit po okoli.
Tady to E.On moc nedomyslel
Tady to E.On moc nedomyslel
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Na benzíně je bistro, které bude rozšířeno a Tesla se dobije za 20 min. na 40% kapacity, tedy není důvod tam trávit hodinu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo a před Brnem nebo jinde budeš poskakovat přes hodinu v koloně (může se stát a děje se docela často ...) s nedobitou baterkou...to je rozumné
Jak jsem už psal....živě vidím majitele Tesly, jak poobědvá v motorestu s kamioňákama meníčko za 89 i s pitím
Jak jsem už psal....živě vidím majitele Tesly, jak poobědvá v motorestu s kamioňákama meníčko za 89 i s pitím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe jsi mistr v hledání důvodu proč to nejde, doufám, že neděláš ve službách
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nehledám důvody, proč to nejde. Dívám se na to pohledem potencionálního zákazníka a logicky si pokladám plusy i mínusy a nejsem pouze zaslepený pseudoekoPR kecy.
Z lidí, co znám, si nedovedu představit to, co jsem psal výše. Člověk, který dá 2-3 mega za Teslu, je zvyklý na trochu jiný standard než je kávička a jídlo na benzínce.
V jakém oboru pracuji s tím nemá pranic společného, takže psychologické posudky nech na odborníky.
Z lidí, co znám, si nedovedu představit to, co jsem psal výše. Člověk, který dá 2-3 mega za Teslu, je zvyklý na trochu jiný standard než je kávička a jídlo na benzínce.
V jakém oboru pracuji s tím nemá pranic společného, takže psychologické posudky nech na odborníky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jezdím v MB S-klasse a nemám problém se najíst s dělníky v hospodě, ale každý jsme jiný. Pro tebe to auto není a je zbytečné to v každém příspěvku opakovat, ani mi není jasné, proč se zabýváš Eko tématem. Mimochodem znám tě osobně, potkali jsem se u Roberta v Dejvicích.
K té Tesla 3, to je auto na běžné ježdění cena 850 tis. je už hodně rozumná.
K té Tesla 3, to je auto na běžné ježdění cena 850 tis. je už hodně rozumná.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
http://www.latimes.com/business/hiltzik ... story.htmlTesla hype watch: You know the Model 3 doesn't exist yet, right?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...