![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Elektromobily a vse kolem nich
- noveautičko
- Pan Řidič
Re: Elektromobily a vse kolem nich
A proč vlastně jsi v této sekci? nudíš se? čekáš na objednané auto?vlastně ne,máš Priuse ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
V tomle threadu jsem jen kvůli tobě ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Ale dobře se snažíš odklonit téma, když už nemáš žádný pseudoargument
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Ale dobře se snažíš odklonit téma, když už nemáš žádný pseudoargument
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Moje kolo s Imprezou
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
- noveautičko
- Pan Řidič
vše už bylo řečeno,možná si nevšimls
"Supernabíječky Tesla dokážou za 15 minut dodat energii na 231 kilometrů, na plnou kapacitu baterií bude potřeba 75 minut nabíjení. To už jsou časy, které lze považovat za reálné, 15 minut na stanici je tak akorát na kávu."
"Supernabíječky Tesla dokážou za 15 minut dodat energii na 231 kilometrů, na plnou kapacitu baterií bude potřeba 75 minut nabíjení. To už jsou časy, které lze považovat za reálné, 15 minut na stanici je tak akorát na kávu."
Akorát ty baterky půjdou rychle do kytek, ale o tom se nemluví a nebo jen opatrně.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem o té Tesle i uvažoval,vadilo mi však celkem mizerné zpracování toho výrobku,ovládání přes tablet je taky tragické a hlavně nestřílí to do vejfucku a zatím miluju ,když slyším motor.Ale Porsche už chystá něco podobného,ale to bude jinej sekáč,tak si ještě počkáme a uvidíme.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To je jasne, tady je srovnani delane na Leafu pri najeti 100 tis. km. A to pouzivali "jen" 50 kW charger, Tesla ma 120 kW.Honza42 píše:Akorát ty baterky půjdou rychle do kytek, ale o tom se nemluví a nebo jen opatrně.
Teslaci si tvori i vlastni uzivatelskou databazi, to je samozrejme proti nize uvedemu vyzkumu tezce orientacni.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ovladani pres tablet je to nejhorsi co se v tom aute mohlo objevit, protoze to hned kazdej zacal kopirovat a pritom je to totalni nesmysl. Fyzicky tlacitko nahmatam s ocima na silnici, tablet bez divani dost tezko.970ka píše:Jsem o té Tesle i uvažoval,vadilo mi však celkem mizerné zpracování toho výrobku,ovládání přes tablet je taky tragické a hlavně nestřílí to do vejfucku a zatím miluju ,když slyším motor.Ale Porsche už chystá něco podobného,ale to bude jinej sekáč,tak si ještě počkáme a uvidíme.
Kdyz odmyslim ten tablet, tak posledni Volhy mely snad hezci interier nez tohle…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
Není to nesmysl
dobře vědí co dělají..a dobře,že i ostatní.. ![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
Zkousel jsi uz LPG auto ?
nejaky elektromobil no nevim nevim.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
ctjb tie baterky idu uplne dpcctrl_j píše:tady je srovnani delane na Leafu pri najeti 100 tis. km.
![Thumbs down :-q](./images/smilies/112.gif)