Nedokážu ani odhadnout jestli mu už bylo alespoň patnáct let. Podle stylu projevu bych ho zařadil hluboko pod patnáct, naopak jeho zoufalá touha po elektromobilu by naznačovala že má už trochu víc. Zřejmě ho silně frustruje, že kdyby si chtěl někdy v budoucnu půjčit tátovo auto, musel by do něj koupit benzín na což ale nemá peníze a elektromobil by mu tenhle ožehavý problém pochopitelně vyřešilKDB píše:Z sociologického zájmu by mne zajímalo, co novéautíčko dělá, čím se živí...
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
pamatujete se na teho chuja s nickem "elektrokolo".... ten byl ze stejné líhně...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- noveautičko
- Pan Řidič
Jako v Cimrmanově hře Vyšetřování ztráty třídní knihy.. "debil-blbeček-debil-blbeček-debil-blbeček..akorát támhle vzadu,to je snad jediná vyjímka,sedí dva blbečci vedle sebe" v tomto případě někteří pisatelé nedemnou..
Koukám že aspoň trochu inteligentní odpověď je těžce nad jeho síly. Takže zjevně platí to první, věk hluboko pod patnáct.
- noveautičko
- Pan Řidič
A na co by jsi chtěl odpovědět ty inteligente?
No například jsem se tě ptal, jestli jsi už vůbec četl test nějakého elektromobilu když tak věříš těm dojezdům
Ale odpovídat nemusíš, stejně se mi už nechce s tebou dál komunikovat
Ale odpovídat nemusíš, stejně se mi už nechce s tebou dál komunikovat
ke komunikaci sou potřeba aspoň dva schopni vyjádřit myšlenku, takže v tymto přypadku přesně jeden schpen vyjadřování chybí do počtu... a vana ví, že tím nemyslím ho...
daleko víc mi to připadá jako házení perel sviním nebo hrachu proti zdi.... (nebo je to naopak - házení sviní proti zdi?)
daleko víc mi to připadá jako házení perel sviním nebo hrachu proti zdi.... (nebo je to naopak - házení sviní proti zdi?)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- noveautičko
- Pan Řidič
nevím co tady házíš proti zdi,ale jak to tak čtu,měl tu asi při psaní někdo slušně naváto..že? ale jestli tě ta zeď tolik láká,tak se rozběhni .. předklon a vší rychlostí..
mluvis z vlastni zkusenosti, ze. ale tak nejak tusim, ze i ve tvem pripade platilo, ze moudrejsi ustoupi a zed to vzdala predem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- noveautičko
- Pan Řidič
co pořád máte s tou zdí? je to váš nějakej rituál na srazech? to se někdy přijedu mrknout a natočím si to ale chci vidět pořádnej rozběh..aspoň zrychlení jak v Tesle bez hluku a smradu..