Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Dnes najezd na dalnici ova-fm, dojel jsem teslu, pan se evidentne chtel predvest, takze do cca 200 mu to jelo hezky, no ale pak ubral a musel to jet hodne na spotrebu, protoze na vyjezdu z fm jsem zastavil na zmrzlinu a on projel az ve chvili kdy jsem najizdel zpatky na hlavni takze pravidlo plati.
Pravda vyděsí
- noveautičko
- Pan Řidič
těch 200 jste jeli spolu? číms jel ty?
Tady je to i s celym jeho pribehem…ctrl_j píše:pavproch píše:ntv, tak už aji v rožnově máme jednu Teslu S....Ano, je to stejny clovek (z Roznova). Teslu mel jako jeden z prvnich v Cesku, tusim od podzimu 2013.Brus píše:myslím, že je to tentýž, co má toho modrého nissana (leaf myslím). Tam je to asi diagnoza ale proč ne
Cely barak ma na JV strane polepen panely = mala FVE, ze ktere ta auta dobiji.
Z Tesly Rožnov do auta Tesla. Příběh muže, který miluje elektromobily
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Oda na Teslu, pohrbivani spalovaciho motoru included! (Jeden z vozu zapujcil vyse uvedeny pan z Roznova.)
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
Ta vínová je asi nejkrásnější
před chvílí sem dojel (silnice III. tř.) bílou teslu S85D s brněnskou značkou.... jak ňa zmerčil ve špíglu tak na to dupnul.... ty woe, to je dynamika.... a pakhned ubral, asi mu docházela baterka....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tesla je určitě jeden z nejhezčích dragsterů. Proč se s tím ale plazí po obyčejných silnicích netuším. Přece by bylo lepší to mezi jednotlivými štacemi převézt na podvalníku.
- noveautičko
- Pan Řidič
však to má pekelnou dynamiku tak proč pak dál plejtvat energií,pro někoho jako jsi ty.. calnul by jsi za něj pokutu??pavproch píše:před chvílí sem dojel (silnice III. tř.) bílou teslu S85D s brněnskou značkou.... jak ňa zmerčil ve špíglu tak na to dupnul.... ty woe, to je dynamika.... a pakhned ubral, asi mu docházela baterka....
Z pokut bych strach neměl. Co jsem kdy potkal Teslu, vždycky se jen ploužila hluboko pod zákonným limitem
- noveautičko
- Pan Řidič
A to je v pořádku,proč spěchat,když nemusím.. a navíc když vím,že kdykoli můžu vystartovat a skoro všechny mít za sebou..