Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Jedna taková otázka: proč ti, co nechtějí řídit, nejezdí vlakem? Proč sednou do auta, které vojebou nějakým udělátkem a svým nevěnováním se řízení, ohrožují sebe a ostatní.
Nějaká TESLA Dg.?
Nějaká TESLA Dg.?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já to nepoužívám,takže nevím, jen jsem to zkusil v té zkušební době a řekl jsem si ,že je to blbost. Zatím mě fakt baví řídit.tommas píše: ↑úte 02 dub 10:44 970ka, honziss: Když vlastníte ty 3ky, tak mám jeden dotaz. Máte tam i ten jejich autopilot? Jen mě zajímá, jak spolehlivě to funguje a jak dlouho to vlastně nechá řidiče ignorovat řízení.
Poslední dobou si všímám ( jen za poslední prodloužený víkend asi 3 případy), že řidiči Tesel, které předjiždím, nebo jedou za mnou se řízení moc nevěnují. Z "uživatele" jedoucího´za mnou Highlandem v neděli odpoledne jsem byl vyloženě nervózní. Protože nájezd na dálnici v oblouku asi ve 100-110km/h a chlapík viditelně oběma rukama držel mobil na šiřku a něco si na něm psal.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Nemám, nepoužívám a co vím, tak v EU to stejně ofiko nefunguje, byť nějaký způsoby jak to oblafnout jsou asi určitě...970ka píše: ↑úte 02 dub 12:56Já to nepoužívám,takže nevím, jen jsem to zkusil v té zkušební době a řekl jsem si ,že je to blbost. Zatím mě fakt baví řídit.tommas píše: ↑úte 02 dub 10:44 970ka, honziss: Když vlastníte ty 3ky, tak mám jeden dotaz. Máte tam i ten jejich autopilot? Jen mě zajímá, jak spolehlivě to funguje a jak dlouho to vlastně nechá řidiče ignorovat řízení.
Poslední dobou si všímám ( jen za poslední prodloužený víkend asi 3 případy), že řidiči Tesel, které předjiždím, nebo jedou za mnou se řízení moc nevěnují. Z "uživatele" jedoucího´za mnou Highlandem v neděli odpoledne jsem byl vyloženě nervózní. Protože nájezd na dálnici v oblouku asi ve 100-110km/h a chlapík viditelně oběma rukama držel mobil na šiřku a něco si na něm psal.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tu.
Jak někdo může vůbec nabízet camper s (max) dojezdem 100km? A jak si tohle někdo může poříit pro dlouhé cestování? Nechápu.
Jak někdo může vůbec nabízet camper s (max) dojezdem 100km? A jak si tohle někdo může poříit pro dlouhé cestování? Nechápu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ELmobilisti by ti řekli, že to je dojezd akorát. Stejně nemůžeš jet pořád v kuse a potřebuješ si dát občas kafe, svačinu, oběd. To vše každou půl hodinu, na hodinu. Cajk.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: každé ráno se vzbudí nějakej blbec
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To IMO nikdo nenabízí, to si předělali (Die Extralänge erlaubt es uns, neben einem bequemen Doppelbett auch noch eine Toilette unterzubringen.).
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Njn, už se s tím smiř, elektromobilisti to maj na salámu a nemusej v životě tak pospíchat. Né každej musí lítat v noci po dálnici průměry 200+ tigošem
Jinak trochu čísel - s létem a přezutím jde spotřeba dolů, za poslední 2 týdny průměr 13.5 kwh/100. A poznatek z Polska - nabíjecí infrastruktura nicmoc, minimálně na trase Varšava - Poznaň
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Žebych se Elonovi ozval?
Tohle mi přistálo v mailu (odesílatel Tesla):
Tohle mi přistálo v mailu (odesílatel Tesla):
Chodí mi všelijaký spam, ale tohle je poprvé...--
Rádi bychom vás informovali, že váš e-mailový účet vyhrál peněžní cenu ve výši 7 802 000,00 EUR v akci TESLA pro rok 2024. Gratulujeme, vybrali jsme si vás. Doporučujeme vám zaslat následující informace do našeho adresáře za účelem zpracování vašich nároků.
1. Celé jméno: 2.Země: 3.Kontaktní adresa: 4.Telefonní číslo: 5.Věk:
Kancelář prezidenta
Elon Musk
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já prostě tu svobodu EL miluji. Včera příjezdu do ZOO Plzeň. Vyhrazená stání pro nabíjení. Paráda.
Až do doby, než si na stojanu přečtěte “OUT OF ORDER”
Takže - zajít si do ZOO, pak prohledat nabíječku a zbytečně čekat.
Život je hrozně krátký, abych ho trávil u nabíječky.
Až do doby, než si na stojanu přečtěte “OUT OF ORDER”
Takže - zajít si do ZOO, pak prohledat nabíječku a zbytečně čekat.
Život je hrozně krátký, abych ho trávil u nabíječky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time