Elektromobily a vse kolem nich
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Tož dík za vyčerpávající popis vašich zkušeností, má poznámka o autě na baterky na hraní byla míněna s tumorem.
A chápu nynější atraktivitu Pižmových bateriáků po tak neobvykle výrazném snížení prodejní ceny, obzvláště v kontextu neustále rostoucích cen spalováků, které už jsou dnes takřka na dvojnásobku normálu z doby před 5-10 lety. O cenách éé-aut evropských značek ani nemluvit.
Takže přeju šťastné a veselé pálení gum s rwd tezlou.
A chápu nynější atraktivitu Pižmových bateriáků po tak neobvykle výrazném snížení prodejní ceny, obzvláště v kontextu neustále rostoucích cen spalováků, které už jsou dnes takřka na dvojnásobku normálu z doby před 5-10 lety. O cenách éé-aut evropských značek ani nemluvit.
Takže přeju šťastné a veselé pálení gum s rwd tezlou.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Diky!
Ve ctvrtek probehnul prvni pokus o prevzeti vozu. Je to takovy legracni online proces, kdy zakaznik si auto najde sam na parkovisti, kontroluje a odklikava v aplikaci. Auto jsem nasel rychle, spinave zevnitr i zvenku s kopou kosmetickych vad, podhustenymi pneu a vybitou baterkou. Takze jsem nic neprevzal a cekam na novy kus
Ve ctvrtek probehnul prvni pokus o prevzeti vozu. Je to takovy legracni online proces, kdy zakaznik si auto najde sam na parkovisti, kontroluje a odklikava v aplikaci. Auto jsem nasel rychle, spinave zevnitr i zvenku s kopou kosmetickych vad, podhustenymi pneu a vybitou baterkou. Takze jsem nic neprevzal a cekam na novy kus
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak už tohle bych asi absolvovat nechtěl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jasne, to asi nikdo. Na druhou stranu, kupuju si auto, ne toho technika co mel auto pripravit a neudelal to nutno dodat, ze slecna predavajici rychle zjistila co se deje, nasla auto v mezisklade, prebookovala, predani se posunulo o tyden a mam slibeno ze si s nim sam muzu sjet dolu z kamionu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, podle mne to vypovídá o přístupu té firmy k zákazníkovi.
Nerozumím tomu, proč bych si měl sundavat auto dolů z kamionu. Příště mi milostivě dovolí, že si ho mohu jet i vyrobit?
Nerozumím...
Nerozumím tomu, proč bych si měl sundavat auto dolů z kamionu. Příště mi milostivě dovolí, že si ho mohu jet i vyrobit?
Nerozumím...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Lexus mi dodal auto s odrenym naraznikem a nakrivo volantem, Giulia mela zmatene parkovaci senzory, BMW bylo odrene od sundavani folii, Touarega dojebali pri oprave skrabance a prebiral jsem ho na 3x. Na Supre dodnes v Toyote neumi udelat komplet geometrii. Bylo nektere z tech aut spatne? Ne nebylo.
To s tim kamionem byla samozrejme nadsazka, ze bude auto tentokrat nedotcene
To s tim kamionem byla samozrejme nadsazka, ze bude auto tentokrat nedotcene
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tesla z toho kamionu umí sjet sama ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vzhledem k tomu jak divoce fungujou neexistujici parkovaci senzory nahrazeny kamerou pro usporu vyrobnich nakladu, tak bude urcite levnejsi na tenhle job zaplatit me
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, třeba vidí duchy na hřbitově
Hmmm, já přebírám každý rok nějaká auta a za 20 let jsem neměl problém. Ani blbej tlak v pneu.
Hmmm, já přebírám každý rok nějaká auta a za 20 let jsem neměl problém. Ani blbej tlak v pneu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Před chvíli jsem na tohle téma vedl telefonát. Nahodil jsem fiktivní situaci, že jako prodám svoji pečovanou O3 RS s necelými 90 tis. km za 400 tis., přidám půl mega a půjdu si pro Teslu 3. A ptám, co získám? Měl jsem na mysli třeba kalkulaci budoucích úspor. Ale kámoš mi trefně odpověděl, že hlavně starosti
Jinak ať si každý koupí, co je libo. Ale ať rozhodne trh, ne aby mi něco nutili pod pláštíkem klimatické změny, která se na této planetě odehrává už miliardy let. A bude se odehrávat dál, i kdyby se zelenej dědek z Bruselu stavěl na hlavu
Jinak ať si každý koupí, co je libo. Ale ať rozhodne trh, ne aby mi něco nutili pod pláštíkem klimatické změny, která se na této planetě odehrává už miliardy let. A bude se odehrávat dál, i kdyby se zelenej dědek z Bruselu stavěl na hlavu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.