Táhneme na Brusel
Re: Táhneme na Brusel
no to on je vudce, ty jsi ministr propagandy ne?
Vůdce může být jen jeden. Slibuji,že až budu lidem milovaný vůdce,tak víc než milion nebude zabit.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
ak sa Vam bude darit, tak vystupim s anonymity a budem tvrdit ze som Vas vzdy podporoval a prihlasim sa o funciu
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ja ne, ja zalozim nejakou partyzanskou skupinu, budu znasilnovat zeny a vyzirat statky, ale az vas sesadi, budou mne oslavovat
merlin: neboj, i ty budeš mít svoje místo v transportu
Niko nadžanel ko kerdža
Můžu jet také?Zrovna jsem poslal do piče moda Fiat Fora. Banda zmrdů. Seru na ně.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Pickuper píše:co furt já? KoPP to tady organizuje, ni?goes píše:kolik uz mas stranek napsano?Pickuper píše:goes: tak silnými řečmi to začíná, pak spíchneš nějakej ten manifest a pak už razíš do akce....v tomto případě do Bruselu
tak konečně mám funkci pro Majkloje, to je takový pisálek, já rozvrhnu kudy a kam
Slow and serious
kdy vyrazime? vypustim na ne oblak CO2 z "Bůša" a samozrejme si dam doma poradnej talir hrachovy kase a cocky
Mne napadlo v minulosti zajet se studenym Audi A4 3,0 TDI, ktere za takovych podminek pochopitelne plive oblaky nespalene nafty, k Braniborske brane, turovat to tam a kricet na okolo "umwelplakette vier, umwelplakette vier", kterou to samozrejme s prehledem ziskava. To aby videli, jak pomylene nastavena pravidla maji. Variaci na toto tema v prostredi Bruselu rad podporim
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Pro umocnění dojmu doporučuji postavit hned vedle studený benzín (samozřejmě s plaketou), natočit ho a nechat čuchat okolojdoucí karcirogenní aromatické uhlovodíky dřív, než se ohřeje kat. Po exhibici se domáhat nařízení, že zelenou plaketu smí získat jen osel, pro těžší náklady vůl.