Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od řidičBOB »

No super =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Ja se obavam ze panuje zkreslena predstava neni supercharger = Tesla nepojede. Superchargery jsou jen spicka ledovce, tech dobijecich stanic je fakt nasobne vic, viz treba http://chargemap.com/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

co ty víš, třeba se panu norovi tesla líbí vzhledem (mně též) ažtak moc že třeba z ní vyrval ty elektropíčoviny a swapnul tam V8 Hemi.... :p
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dyrup
Autoškolák

Příspěvek od dyrup »

Honza42 píše:....doslova poseta .... s radiusem menším než vzdálenost Praha -Brno :D
To je teda opravdu hustá setba. Dejme tomu, že je ta síť s roztečí poloviny dojezdu Tesly. To je jako kdybych při svém dojezdu 1200km/nádrž měl pumpy od sebe vzdálené 600km. Asi by mně to dost vadilo.
No elektromobilita je ještě v plenkách. Snad chápeš, že to nelze srovnávat s pokrytím dnešních čerpacích stanic. Čerpací stanice taky nevyrostou samy. A předpokládám, že v začátcích automobilizmu jsi taky neměl benzínku na každém rohu, nebo jo? Chce to čas a ty nabíječky budou na více a více místech.
noveautičko
Pan Řidič

Příspěvek od noveautičko »

Mě se též líbí :-bd ale za ty prachy.. :ymtongue: dobré je,že v ceně vozu je internet a kdykoli se mužeš mrknout kde jsou nejbližšší nabíjecí stanice.. :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano, já bych také chtěl mít firmu, kde mi výrobky dotuje vláda a ve finále jsou stejně ztrátové. V normálním světě by taková firma už dávno neměla existovat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Londoner
Řidič začátečník

Příspěvek od Londoner »

noveautičko píše:No,jakou? ;) napiš nám to sem.. :) pokud nejsi zastáncem elektromobilů,nechápu,proč tu tak brojíš.. :)) jdi si čichnot k vejfuku,možná budeš klidnější.. :-h ale ta představa..zablbnout si,po nákupu večer hodit auto na nabíječku a další den znova.. \:D/
Ja to nevim, pocitam ze mnohem mensi. Zastancem nejsem, ale ani mi nejak nevadej kdy mi je nikdo necpe. Co mi ovsem vadi dost je ta masaz jak jsou eko a jezdej zadarmo a nikde v tech PR clankach (vetsina testu) uz neuvadej jak moc je EKO vyroba/likvidace baterii a jak moc EKO je vyroba elektriky v uhelny elektrarne a privedeni rozvodnou siti az do zasuvky.

Jo opravdu musi byt radost cestovat 1000+km a aspon 3x si dat 3h pauzicku na dobijeni - kdyz to vsechno klapne.
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold

Poradnej ofroud LR D4!
noveautičko
Pan Řidič

Příspěvek od noveautičko »

Když na to nemáš duševně,jdi dál.. :ymapplause: myslím,že zaplní baterií i přední kufr a pak všichni tito tlacháči zmlknou.. ;))
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

řidičBOB píše:No super =))
Geocaching je přece dnes populární. Když nic, tak to cestě dodá nový rozměr, závan starých časů - příprava u mapy :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

opravdu si nedovedu představit ten dojezd, kdy jedu 150 po dálnici, klima naplno, navi... A v IT hledat funkční dobíječku :D
To už snad raději hledat tu kešku někde v lese :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět