Táhneme na Brusel
Re: Táhneme na Brusel
Pro naši malou ve světě prakticky bezvýznamnou zemičku by byla ideální dobře smysluplně fungující EU. Což bohužel není. Ale ani případný rozpad nebude pro nás výhrou. Takže vyhlídky nedobré tak i tak
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...pro naší zemičku nastanou krušné chvilky už v době, kdy novináři opět rozjedou story "krize"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Včera zrovna jeden vůl sekal celé odpoledne louku pod chalupou, když jsem si chtěl ve svátek odpočinout. Malou louku rozměrů větší zahrady předpotopní sekačkou celý odpoledne. Proti blbosti a bezohlednosti nikdo nepomůže, ani Brusel. Ale k věci, Brusel buď provede sebereflexi nebo jde do péčka a my s ním.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Prd. Půjde to do ještě větších debilit...aby Brusel ukázal, jak moc je potřebný a jak hloupý je jakýkoliv exit. Sebereflexe tam evidentně žádná není.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Napiš Bobe taky občas něco pozitivního, takhle to vypadá, že tě sere celej svět...
Je to jen realista
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Josef: naopak - já jsem happy... Jenom jsem pragmatik, realista a říkám, co si myslím... Chápu, Eutohujerům a ECO nadšencům se to může jevit jinak
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já nejsem ani jedno, ani druhé, jsem realista a klidně si pořídím 8l motor se spotřebou 25l/100km a zároveň elektroauto. Ale přispívat do témat, který mě z principu serou nechápu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
I proti názor, je názor. Ale to jsme pořád u toho stejného - plácat se po ramenou, jak je to všechno fantastické. Nedejbože, aby nám to tady rozvracel někdo, kdo s námi naše nadšení nesdílí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time