HondaMan píše:Netvrdím, že by PJ nebo MMira jsou nějací rusofilové. Na homepage to ale často vypadá jak na sputnik-auto...
Ten Miler s Prokopcem, viděl jste ho někdy někdo?
Není zvláštní, že tady nemají ani žádnou profilovku, jak bývá zcela běžné?
HondaMan píše:Netvrdím, že by PJ nebo MMira jsou nějací rusofilové. Na homepage to ale často vypadá jak na sputnik-auto...
Co konkrétně je hloupost? Z čeho usuzuješ, že jsem uchvácený? ID.3 + 4, Enyaq atd, to je ten opačný směr?Maggic píše:Turbo - už dlouho jsem tu takové hlouposti nečetl.., třeba jak jsi uchvácený z velkých displejů v Tesle. Asi jsi přehlédl, že už se jde opačným směrem, kvůli bezpečnosti provozu.. Přece musíš si o těch étronech něco nastudovat a být aspoň trochu "objektivní". Že je to technologie tlačená nasilu pomocí obrovských dotací by ti tu neměl nikdo vysvětlovat, to je doložitelný fakt.
Jenom tak na rychlo z telefonu.Turbo píše:řidičBOB píše: A jen tak na okraj: nějaký zdroj k tvrzení o těch prodejích by byl?Máte problém s Googlem?Stepan píše: Přidávám se k BOBovi a rád bych viděl zdroj k tomuhle tvrzení...
https://www.auto.cz/tesla-model-3-je-hi ... ady-132524
https://fdrive.cz/clanky/tesla-model-3- ... tanii-6363
https://elektrickevozy.cz/clanky/tesla- ... -prehledem
https://cleantechnica.com/2020/01/19/te ... y-in-2019/
Turbo píše:Co konkrétně je hloupost? Z čeho usuzuješ, že jsem uchvácený? ID.3 + 4, Enyaq atd, to je ten opačný směr?Maggic píše:Turbo - už dlouho jsem tu takové hlouposti nečetl.., třeba jak jsi uchvácený z velkých displejů v Tesle. Asi jsi přehlédl, že už se jde opačným směrem, kvůli bezpečnosti provozu.. Přece musíš si o těch étronech něco nastudovat a být aspoň trochu "objektivní". Že je to technologie tlačená nasilu pomocí obrovských dotací by ti tu neměl nikdo vysvětlovat, to je doložitelný fakt.
Těch elektrik už jsem měl několik, žádnou sílu na mě při koupi nikdo nevyvíjel a nedostal jsem ani 1Kč dotace.
Položil jsem 3 jednoduché otázky, na které by neměl být pro tebe problém odpovědět, zkusím to ještě jednou + jednu přidám:Maggic píše:Turbo píše:Co konkrétně je hloupost? Z čeho usuzuješ, že jsem uchvácený? ID.3 + 4, Enyaq atd, to je ten opačný směr?Maggic píše:Turbo - už dlouho jsem tu takové hlouposti nečetl.., třeba jak jsi uchvácený z velkých displejů v Tesle. Asi jsi přehlédl, že už se jde opačným směrem, kvůli bezpečnosti provozu.. Přece musíš si o těch étronech něco nastudovat a být aspoň trochu "objektivní". Že je to technologie tlačená nasilu pomocí obrovských dotací by ti tu neměl nikdo vysvětlovat, to je doložitelný fakt.
Těch elektrik už jsem měl několik, žádnou sílu na mě při koupi nikdo nevyvíjel a nedostal jsem ani 1Kč dotace.
Je těžké s tebou debatovat, když hned na úvod tu pohaníš Milera a Prokopce za články na AutoForum a dokazuješ nám tu, že jedině tvůj politický názor na situaci v ČR je ten jediný správný. Že ne každý s tebou souhlasí, že jsou dezinformátoři, tě ani nenapadne. Za mě třeba, mají v mnohém o étronech pravdu, o jejich významu teď a v budoucnu. Jestli chceš, tak teda debatuj, ale také konkrétně a solidně vysvětluj, co a proč to obhajuješ. Znáš to.., každý má právo na svůj názor., pokud není totálně ujetý..
Chápu dobře, že máš problém s podporou elektromobily, ale víc jak 100let masivního pumpování brutálních peněz do fosilu, které trvá do dnes, ti nevadí vůbec?Honza42 píše:Turbo, zjisti si základní fakta jak ekonomicky funguje v EU elektromobilita. Nevíš pravděpodobně vůbec nic. Tak o čem se chceš vlastně bavit? Způsob měření emisí, astronomické pokuty za překročení u spalováků. Vykazování nulových emisí elektromobilů (což je nesmysl) a to dokonce dvakrát. ..... K tomu drastické daňové ovlivňování v řadě zemí.
K Tesle. Co konkrétního převratného přinesla Tesla technicky? Oproti třeba elektrickému vysokozdvižnému vozíku?
Zkus být konkrétní. Pořád čtu že jsem mimo, marný a nic nevím, ale argumenty a fakta nikde...řidičBOB píše:Turbo, ty jsi marný. Trošku mi tvá argumentace (kolovrátek) připomíná diskuze s MUDr. Ráthem