Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
BOB: Jaký jsi měl problém s HDI v 406? Já ho mám za velmi povedený.
Abych tu nebyl OT, tak:
Mercedes 15. 4. odhalí EQS využitelná kapacita baterií 107,8 kWh a dojezd 770 kilometrů; přes 500 koní a záruka na baterie 10 let, případně 250 000 km
300km dobije za 15 minut
Her Prokopec si mohl kopnout do Tesly, tak vydal i článek: https://www.autoforum.cz/predstaveni/ne ... -prodavat/
Abych tu nebyl OT, tak:
Mercedes 15. 4. odhalí EQS využitelná kapacita baterií 107,8 kWh a dojezd 770 kilometrů; přes 500 koní a záruka na baterie 10 let, případně 250 000 km
300km dobije za 15 minut
Her Prokopec si mohl kopnout do Tesly, tak vydal i článek: https://www.autoforum.cz/predstaveni/ne ... -prodavat/
2.9T RWD
- Lachende Bestien
- Letec
@HM
Vlastníte akcie firmy profesionálního vysavače "dotací" jElona Pižma a/nebo patříte ke kultu jeho nekritických uctívačů?
Vlastníte akcie firmy profesionálního vysavače "dotací" jElona Pižma a/nebo patříte ke kultu jeho nekritických uctívačů?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mne by zajímalo, kolik let a kolik konvenčních aut by muselo produkovat ten hnusný CO2, než by se dostaly na produkci jednoho startu SpíčeX.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
336 552 kg je podle mne dost. Když automobilky pokutují za gramy
Prostě ekolog jak vyšitý.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Osobně Teslu a obzvlášť Muska nemám rád. Nemám rád podnikání typu letadlo, kdy firmu drží nad vodou jen další pumpování peněz od investorů. Nelíbí se mi že Tesle prochází to, že si x-let dělala z lidí Betatestery a když se něco takového stane velké automobilce (VW a infotainmenty) dostává za to po držce ze všech stran, nelíbí se mi, že prodává kvalitativně otřesné produkty a pořád jim to prochází. Ale kopání do Tesly ze všech stran na autoforu obzvlášť od Prokopce taky nechápu.Lachende Bestien píše:@HM
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Použití zdravého rozumu není kopání do Tesly.., tá by zasloužila už konečně pořádný kopanec, ale zelenému mužíkovi projde všechno! Tito nuzáci si chrání záda navzájem. Tesla a majitel dělá nepodloženě z mnoha jeho jednoduchých obdivovatelů kretény.
ano, na 1 km.řidičBOB píše:336 552 kg je podle mne dost. Když automobilky pokutují za gramy
Je to ekvivalent jednoho transatlantického letu nebo 5 passatů za celou životnost...
2.9T RWD
ale taky rozprostreno do mnohem delsiho casoveho useku.
Pro me je to jako expozice radiacniho zareni. Mala davka je OK ale dostat tu expozici najednou asi neni moc OK.
A nedejboze pokud by mu to nebouchalo jako dela Babis housky a preslo to do komercniho provozu tak to asi taky neni zrovna OK
Pro me je to jako expozice radiacniho zareni. Mala davka je OK ale dostat tu expozici najednou asi neni moc OK.
A nedejboze pokud by mu to nebouchalo jako dela Babis housky a preslo to do komercniho provozu tak to asi taky neni zrovna OK
Citroen C4 GP