Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od řidičBOB »

MZ: tak jasně...ale to pak stovkou Teslu nelze srovnávat s eGolfem. To jsou naprosto odlišná auta koncepcí, pohonem i cenovkou. Nemít Elon tak štědré dotace, tak se o této značce vůbec nebavíme, protože by u dávno neexistovala.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No ještě, že tě máme, úplně jsi mi otevřel oči.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Maggic
Řidič začátečník

Příspěvek od Maggic »

Tak se pochlub tvojí vizí.., neznám tvé představy, ani názor na bateriové vozítka a jejich zářnou budoucnost! Otevři oči i ty mě!!..uvidíme..
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ale já nemám vizi (nic takového jsem nepsal) jen jsem ti poděkoval za prozření.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, Ameriku neobjevil :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ale asi je o tom přesvědčený.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Maggic
Řidič začátečník

Příspěvek od Maggic »

Ten článek není o machrování a vyvyšování se nad někoho a myslím si, že většina to chápe, co jsem chtěl říct. Naopak si myslím, že vy všichni tady co se o auta zajímáte, máte dost velký přehled co se děje okolo el.aut. Jen můj dojem je, že většina je málo vyhraněna...a jen čeká a čeká a čeká, jak to dopadne, bez toho, že by se dokázali konkrétně vyjádřit, co si o tom šílenství myslí. Jak by to řešili oni, kdyby byli presidentem EU sračky? Všichni se bojí přiznat, že jsme stoupli do hovna a každý se bojí si ho otřít, dokud nedostane hromadné povolení. Osobně mám úctu ke všem redaktorům AUTO Forum.cz a autorům zejména článků k Elekroautomobilům za jejich otevřené názory, se kterými vcelku já souhlasím a jsem za jejich články velmi rád. Nemůžu se ubránit dojmu, že ta debilita tlačit nasilu Elektroautomobily vznikla v ženských hlavách někde u kafíčka v palácích EU. Znáte to, když ženské dělají machry, že rozumí chlapským věcem a pak se ukáže, že jsou totálně mimo. Připadá mě to tak proto, že hlavičky EU vůbec nerespektují velmi dlouhý vývoj všech alternativních možných pohonů aut a přitom žádný vědecký tým se neodvážil říct, že toto bude ta hlavní technologie pro pohon automobilů, protože i pro ně není snadné určit ten nejlepší. Troufám si tvrdit, že některé jiné technologie pohonu jsou mnohem dál než pohon na baterie a hlavně mají vyřešenou budoucnost bez toho, že by člověka nějak výrazně omezovaly, než pohon na baterie. Ten zní velice lákavě a jednoduše, ale jen pro malé slepičí mozky. Přitom jakou cestou se všichni vydáme, by mělo být velmi zodpovědným rozhodnutím světových týmů vědců a inženýrů, a né rozhodnutím pár zkorumpovaných slepiček z EU!, které vůbec netuší, co za zvěrstvo provádí.. Mrzí mě, jak všechny automobilky docela ochotně ohýbají hřety před tímto šílenstvím.., pravda, zrovna ředitelů se to moc nedotkne. Proč se nespojí a neodmítnou to společně? Přirozený vývoj i tak šel hodně dopředu a vůbec nebylo nutné touto debilitou připravit miliony lidí o práci..a stamiliony lidí o požitek s jízdy.
Naposledy upravil(a) Maggic dne úte 19 led 14:32, celkem upraveno 4 x.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

LOL
2.9T RWD
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Ja proti EV autum nic nemam. Jen nejsem uplne fandou znevyhodnovani a protezovani koncepci pohonu. Nechal bych to trhu/vyrobcum/zakaznikum at posoudi co je pro ne lepsi...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
janom
Řidič začátečník

Příspěvek od janom »

Ten to myslí vážne, hmm... AJ na to pozná skvelý výraz...Mr. Obvious.
Odpovědět