A už zase potvrzeno.pavproch píše:Jo, to je ještě dlaší mínus, už sem tu o tom psal: já bez dohledu nenechávám ani mobil na nabíječce (malé Watty) natož abych nechával (někoika až mnoha) kilowatovou nabíječku bez dohledu/přes noc. Nikdy!
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Drobny hit zezadu a z Tesly je mrtvolka. To je tak chytry auto, az je vlastne blby.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To je fajné video... Teslu chceš Malý ťuk na prdel, trochu pokroucený plechy, ale nepojízdný auto, který jako bonus ani nezavřeš...ctrl_j píše:Drobny hit zezadu a z Tesly je mrtvolka. To je tak chytry auto, az je vlastne blby.
Fajn je taky nutnost čekat na někoho s nafťákem (jiné auto, ale elektrického by se asi nedočkal), abych se dostal do kufru k baterii, to je taky docela vtipný Cenu opravy nekomtuji, tam mi 60h. á 2kKč přijde trochu dost, ale asi jo - z vizího krev neteče a pojiš'tovna to zaplatí.
Naposledy upravil(a) petr_riha dne pát 22 kvě 09:16, celkem upraveno 2 x.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to prostě životní styl Hlavně, že to nevypouští ani gram škodlivin
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Další věc, která mě docela překvapila, je citlivost e-callu, při tomhle volat švestky mi přijde trochu zbytečné... ale to není hate Tesly, těžko říct, kde je práh e-callu v mém autě... Jen hláška "Tesla vyhodnotila sílu nárazu jako velkou" nebo tak nějak to říkal, mi pijde přehnané.
Tak IZS zavolal ten e-call sam a proste dojeli vsichni. Tohle bych ale pricetl na vrub osadce vozu, on tam sam rikal, ze operatorka volala do auta a ptala se co bude treba a oni ji odignorovali. Coz si proste nekdo na druhem konci dratu vylozi ze muzou byt v soku a neschopni reakce, tak tam v ramci predbezne opatrnosti posle vsechny.
Jinak tady tech pripadu zablokovani pristupu do auta spojene s vybitim baterky je uz popsanych spoustu. Hlavne v souvislosti s tim, kdyz nekdo odstavi neplne nabite auto na letistnim parkovisti, 14 dni se cvachta v mori a po navratu akorat kouka na zamceny auto
Jinak tady tech pripadu zablokovani pristupu do auta spojene s vybitim baterky je uz popsanych spoustu. Hlavne v souvislosti s tim, kdyz nekdo odstavi neplne nabite auto na letistnim parkovisti, 14 dni se cvachta v mori a po navratu akorat kouka na zamceny auto
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Aha, tak to jsem zrovna asi přeskočil... V tom případě je to OK, ignorovat paní na drátě e-callu je dobrý nesmysl...ctrl_j píše:on tam sam rikal, ze operatorka volala do auta a ptala se co bude treba a oni ji odignorovali. Coz si proste nekdo na druhem konci dratu vylozi ze muzou byt v soku a neschopni reakce, tak tam v ramci predbezne opatrnosti posle vsechny.
znáš ženský při nonstanradních situacích. Je v šoku, není schopná říci nic smysluplnýho ani mluvit souvisle, do toho řvou hystericky na pozadí děti. Co chceš jako operátor řešit v takové situaci... Nemá cenu to podceňovat a radši hrát na jistotu a poslat tam celý tým.
Tak sorry, měla tam ještě chlapa, který byl v mžiku u ní. Situace nestandardní, ale byl to malý ťuk s ošoupanýma plechama... To nezvládnul spíš ten fotřík, když už nebyla schpná ženská.ace2 píše:znáš ženský při nonstanradních situacích. Je v šoku, není schopná říci nic smysluplnýho ani mluvit souvisle, do toho řvou hystericky na pozadí děti. Co chceš jako operátor řešit v takové situaci... Nemá cenu to podceňovat a radši hrát na jistotu a poslat tam celý tým.
Jinak souhlas, pokud se neodpovídá, musí tam letět celý tým, to není nic proti ničemu. Jen 1) mě překvapila sensitivita senzorů, 2) natvrdlost a nereagování, když se vlastně nic nestalo. Tenhle ťuk není ani na šok, zaplatit výjezd, hotovo, nazdar.
Výjezd by měl platit ten kdo volal. Tedy asi automobilka.