Elektromobily a vse kolem nich
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Waw, chysta sa na nas nova elektro agitka
Revenge of the Electric Car
http://www.imdb.com/title/tt1413496/
Revenge of the Electric Car
http://www.imdb.com/title/tt1413496/
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
volně cituju ze staršího článku o 918 a dnešního článku o NSX
"....elektromotor v drivetrainu Porsche 918 ..."
"...šestiválec a dva elektromotory v NSX..."
co myslíte, až budou všechny "sporťáky" takle doyebaný EU a US předpisama, najde se firma, která to bude "tuningovat" odebráním elektromotorů aj. zbytečností?
"....elektromotor v drivetrainu Porsche 918 ..."
"...šestiválec a dva elektromotory v NSX..."
co myslíte, až budou všechny "sporťáky" takle doyebaný EU a US předpisama, najde se firma, která to bude "tuningovat" odebráním elektromotorů aj. zbytečností?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ak nie tak idem do toho a taktiez by som montoval take velke cervene tlacitko s napisom OFF na vsetok ten elektronicky balast...ziadne ASR, ESP, lane assist, coffee brake assist, brake assist, park assist, piss assist, pay speeding ticket assist... !!!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
EU dobře ví co mají mazlíčci rádi.
Já nemohu říct proti kombinaci benzin-elektro křivého slova.
Po několika stech km v CR-Z jsem musel přiznat, že to funguje. A že jsem byl při nákupu nejhlasitějším odpůrcem.
Po několika stech km v CR-Z jsem musel přiznat, že to funguje. A že jsem byl při nákupu nejhlasitějším odpůrcem.
2.9T RWD
a bez elektra to nefunguje ?
myslite ze elektromobily maju cisto z pohladu jazdenia (to znamena ked zanedbame vydrz a cenu) nejake nevyhody oproti benzinu? Mne sa zda ze jedina "nevyhoda" z pohladu jazdy je absencia medziplynov
-
- Autoškolák
Takovej malou nevýhodu bych možná trochu viděl v reálnym dojezdu elektromobilů kterej, když to nebereme podle údajů výrobce, se pohybuje do 100 km a a při ostřejší jízdě to asi pujde rapidně dolů. A pak asi hmotnost baterií, která značně ovlivňuje celkovou hmotnost auta.slon píše:myslite ze elektromobily maju cisto z pohladu jazdenia (to znamena ked zanedbame vydrz a cenu) nejake nevyhody oproti benzinu? Mne sa zda ze jedina "nevyhoda" z pohladu jazdy je absencia medziplynov
Nefunguje. To auto je ukázkovým příkladem auta, které je odladěno na kombinaci benzin - elektro.Vana píše:a bez elektra to nefunguje?
Jezdí za stejně nebo méně než TDI, má charakter, ale v nízkých otáčkách mu nechybí krouťák...
Netvrdím že by se mi v tom více nelíbila K20A z Civic Type-R, ale ta by jezdila za jednou tolik a rozhodně by nebyla tak moc sluníčková jako současné CR-Z.
2.9T RWD
-
- Pan Řidič
Nejlepší je elektřina z Orlíku.